Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / Het is inmiddels duidelijk dat led veel voordelen heeft
Het is inmiddels wel tot het grootste gedeelte van de bevolking doorgedrongen dat led inbouwspots enorm veel voordelen hebben ten opzichte van de oudere halogeenlampen of halogeen inbouwspots. Buiten het feit om dat halogeen verlichting in de toekomst en dat zal waarschijnlijk ergens in 2016 zijn worden verboden zijn ze ook nog eens erg milieu onvriendelijk en niet erg bevorderlijk voor de kwaliteit en duurzaamheid voor uw plafond. Het vervelende van halogeen is dat deze vorm van verlichting erg warm zo niet er heet kan worden. Deze hitte zorgt niet alleen voor een enorm groot energie verbruik maar ook nog eens voor vervelende vlekken op uw mooie witte plafond. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar uw plafond nadat u een aantal maanden gebruik heeft gemaakt van halogeen verlichting, u zult al snel zien dat door de warme een soort van grijze vlekken op uw plafond zichtbaar zijn.

Veel schoner

Bij led plafondspots heeft u niet alleen het voordeel van een veel lagere energie rekening maar ze zijn ook nog eens veel schoner. Met schoner bedoelen wij dat u geen vervelende warmte vlekken op u plafond krijgt. Ook zijn led inbouwspots veel makkelijker schoon te maken doordat ze veel minder warm worden, de spots nemen veel minder snel vuil en stof op. Daarnaast gaan led inbouwspots ook nog eens veel langer meer dan halogeen verlichting. De doorsnede halogeenspots heeft een levensduur van ongeveer 3000 uur. Een led inbouwspots daarentegen heeft maar liefst een levensduur van minimaal 50.000 uur.

Nooit meer uw inbouw spots vervangen

Dit komt er dus eigenlijk op neer dat u de spots nooit meer hoeft te vervangen en dat is wel zo handig. Niemand zit er namelijk op te wachten om regelmatig defecte spotjes te vervangen. Verder is het natuurlijk zo dat led in vergelijking met halogeen of gloeilampen erg energie zuinig is. U kunt op deze manier veel geld besparen op uw energie rekening en ook op de aanschafkosten van uw verlichting. Kort gezegd zijn led inbouwspots een goede eenmalige investering waarmee u op langere termijn veel gemak van heeft en u bent ook nog eens goedkoper uit.
 
      13-10-2015 12:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.