Login

Zoals ze zeggen, elke actie heeft een reactie en dit geldt ook bij het gebruiken van de lichtschakelaar. Led Inbouwspots zijn de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar manieren om de schade die ze veroorzaken aan het milieu te minimaliseren. Op de lange termijn kunnen ze ook helpen om de schadelijke effecten die verlichting veroorzaakt aan onze dagelijkse financiën te minimaliseren. Dus, afgezien van het verbeteren van het milieu, kan dit soort verlichting ons ook helpen om geld te besparen op de elektriciteitsrekening. Dus hoe kunnen Led Inbouwspots  het milieu verbeteren? Lees verder om achter de antwoorden te komen.

Vermindering van de uitstoot van kooldioxide

Voor zover u het nog niet wist, er is een directe relatie tussen de elektriciteit die wordt gebruikt en de hoeveelheid kooldioxide die in de atmosfeer komt. Het grootste deel van de elektriciteit die we gebruiken wordt opgewekt door het verbranden van fossiele brandstoffen, ook al is de regering er in geslaagd om een aanzienlijk te investeren in duurzame energie. In tegenstelling tot de traditionele gloei- en halogeenlampen, maken LED inbouwspots gebruik van minder elektriciteit, waardoor er een kleinere hoeveelheid kooldioxide wordt uitgestoten.

De extreem lange levensduur van ten opzichte van halogeenspots

Als het gaat om de levensduur, zijn Led Inbouwspots gewoon het beste. Ze gaan tot wel drie keer langer mee dan de Compact Fluorescent Lamp of CFL spots. Bovendien gaan andere soorten Led Inbouwspots tien keer langer mee dan typische halogeen of gloeilampen. En zoals u weet, elke gloeilamp die wordt geproduceerd is opgebouwd uit verschillende onderdelen en elk van deze componenten vereist bepaalde materialen en energie om te worden gemaakt. Door het gebruik van led in uw huis en kantoren, zult u in staat zijn om veel van de natuurlijke hulpbronnen van de wereld te sparen terwijl de uitstoot van kooldioxide die plaatsvindt tijdens het productieproces van de halogeen -en gloeilampen wordt verminderd.

Minder schadelijke chemicaliën door inbouwspots led

Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën in tegenstelling tot andere soorten verlichting, met name spaarlampen. Een van de meest cruciale onderdelen in de vervaardiging van de compacte fluorescentielampen of CFL is het gebruik van kwikdamp. En zodra de lamp lekt, zal deze chemische stof worden vrijgegeven aan de atmosfeer en dit heeft een negatieve impact op het milieu. Zelfs als de bollen goed worden afgevoerd, komen de schadelijke stoffen nog in het milieu terecht.

Terugwinning en recycling is goed voor het milieu

Led Inbouwspots, zoals de LED lampen, zijn vervaardigd in overeenstemming met de regelgeving voor afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Andere verlichting, zoals gloeilampen niet. Dit leidt tot een eenvoudigere en goedkopere werkwijze. Zodra de Led Inbouwspots moeten worden afgevoerd, hoeft de consument de verlichting alleen maar terug te brengen naar de retailer. Aan de andere kant zal de winkelier dan de gebruikte inbouw spots aan de verwerkende bedrijven sturen, die de verlichting goed verwerken.

Categorie: Led Inbouwspots
      11-02-2016 07:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -