Login
De meest voorkomende led inbouwspots badkamer Led inbouwspots, ze komen in allerlei soorten en maten. Ook voor de badkamer. Een groot verschil tussen reguliere led inbouwspots en led inbouwspots badkamer, is dat LED verlichting voor de badkamer natuurlijk in zekere mate bestand moeten zijn tegen water. In de badkamer wordt veel gebruik gemaakt van de wastafel, de douche en eventueel het bad, waarbij opspattend water een bron van schade zou kunnen vormen voor de verlichting in de badkamer. Wanneer je kiest voor waterdichte led inbouwspots badkamer, heb je hier geen last van, en kun je veilig gebruik maken van het water in je verlichte badkamer. Maar welke led inbouwspots badkamer moet je hiervoor gebruiken? In dit artikel laten we zien welke twee soorten led inbouwspots badkamer het meest worden toegepast.

Led inbouwspots badkamer met IP-waarde IP44 De meest gebruikte led inbouwspots badkamer zijn die met een IP-waarde van IP44. Deze waarde staat voor de mate van waterdichtheid van de led inbouwspots. Lampen met een waarde van IP44 zijn spatwaterdicht, en kunnen daarom veilig worden toegepast in de badkamer, op alle plekken behalve direct in of boven de douche, het bad en de gootsteen. Led inbouwspots badkamer met een IP-waarde van IP44 kunnen dus niet worden ondergedompeld in water, maar ze kunnen wel tegen opspattend water dat vrijkomt tijdens het douchen, badderen of wassen.

Led inbouwspots badkamer met IP-waarde IP44 Als je verzekerd wilt zijn van extra veiligheid in de badkamer, ook wanneer er golven water over je lampen heen zullen stromen, dan kun je kiezen voor led inbouwspots badkamer met een IP-waarde van IP44. Deze lampen zijn volledig waterdicht, en kunnen er dus tegen wanneer er veel water op terecht komt. Deze led inbouwspots badkamer kun je dus ook veilig in en boven de douche, het bad en de gootsteen plaatsen, zonder dat er gevaar voor kortsluiting optreedt. In principe is je badkamer dus veilig als je kiest voor led inbouwspots badkamer met een IP-waarde van IP44, maar voor extra veiligheid en voor toepassingen waar golven water aan te pas komen, kun je ook kiezen voor led inbouwspots badkamer met een IP-waarde van IP65.
      29-05-2018 17:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -