Login
Ooit wel eens een douche genomen met het licht van slechts 1 peertje? Een investering in led inbouwspots is daarom een goede keus als er verbouwd gaat worden. Maar ook als de badkamer gewoon een nieuwe look nodig heeft, kunnen inbouw led spots op korte termijn zeker het verschil maken.
 
Veel mensen weten wel dat licht de uitstraling van elke kamer kan bepalen en ook je humeur terdege kan beïnvloeden. Een grote lamp aan het plafond is iets dat we een aantal jaren terug nog heel normaal vonden, maar met alle verlichtingsmogelijkheden van tegenwoordig zijn er veel mooiere oplossingen. Er wordt nu voor de badkamer massaal gekozen voor spotjes aan het plafond, weggewerkt in een mooi verlaagd plafond. Dat geeft een zacht en goed verspreid licht. Erg prettig bij het wakker worden ’s ochtends of het tandenpoetsen voor het naar bed gaan. Maar minstens zo fijn is dat de hele badkamer goed verlicht wordt door de verschillende lichtpunten aan het plafond. LED inbouwspots voor uw badkamer zijn dus zo gek nog niet, ze zijn zeer energie zuinig en een mooie soort led verlichting voor uw badkamer.

Als er gekozen wordt voor Led inbouwspots dan heeft dat nog meer voordelen.

Deze spots kunnen net als de gewone spots ook in een dimbare versie gekocht worden. Op deze manier wordt er op elk moment een eigen sfeer gecreëerd.  Denk bijvoorbeeld aan een zacht licht als er gebruik gemaakt wordt van het bad op een ontspannen avond. En en meer licht als dat bijvoorbeeld nodig is tijdens het ochtendritueel voor de spiegel.

Maar het belangrijkste voordeel van deze vorm van verlichting is wel het feit dat de levensduur een stuk langer is dan van gewone inbouwspots. Led inbouwspots gaan tot wel 15 jaar mee. Dat betekent dat ze nu in aanschaf misschien iets duurder zijn, maar omdat ze minder vaak vervangen hoeven te worden, zijn ze op de lange termijn een tuk voordeliger.

Daarnaast zal de elektriciteitsrekening een stuk lager worden, omdat ledlampen nu eenmaal de zuinigste vorm van verlichten is, die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De warmte afgifte van de inbouw led spots zelf is minimaal, waardoor de energie optimaal gebruikt kan worden om licht te produceren.

En omdat we tegenwoordig wat beter nadenken over de effecten op het milieu, kunnen Led inbouwspots je ook hier een goede dienst bewijzen. Deze lampen bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals kwik, wat ze dus een stuk milieuvriendelijker maakt. En omdat er minder vaak een lamp of spotje vervangen hoeft te worden, hoeven fabrieken minder te produceren. Wat uiteindelijk ook weer bijdraagt aan een gezonder milieu.
 
Het inbouwen van deze inbouw led spots is feitelijk niet anders dan het inbouwen van de reguliere inbouwspotjes. Let er alleen bij aankoop goed op dat er dimbare ledverlichting wordt gekocht met de benodigde randapparatuur. Zo kan er op eenvoudige wijze, schitterende verlichting aangebracht worden in elke badkamer. De badkamer is dan in een ommezien veranderd van uitstraling, alleen door het aanbrengen van de juiste verlichting. En met gebruik van led inbouwspots wordt ook de energierekening dus een stuk vriendelijker.

Categorie: Badkamer
      29-10-2015 09:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -