Login

Op dit moment worden halogeenlampen nog steeds veel gebruikt in woonkamers, slaapkamers, badkamers en keukens. Hoewel er niks mis is met halogeenspots zijn het wel grote energie verbruikers. Bij halogeenlampen wordt de meeste energie namelijk omgezet naar warmte en op deze manier gaat er erg veel energie verloren. Verder worden halogeenlampen erg warm. De halogeenlampen geven helaas zoveel warmte af dat dit zelf ten koste van uw plafond gaat. Omdat halogeenlampen veel warmte afgeven geeft zit na verloop van tijd vlekken af op uw nieuwe plafond. Met inbouw led spots is dit helmaal niet het geval.

Vanaf 2016 zijn halogeenlampen verboden

Juist omdat halogeenlampen zoveel energie gebruiken worden ze door de Europese Unie in 2016 verboden. Juist hierdoor is het erg verstandig om nu al over te stappen op led inbouwspots. U loopt dan op de ontwikkelingen vooruit en hoeft zich in de toekomst niet meer druk te maken over het vervangen van uw halogeenlampen. led inbouwspots zijn de nieuwste ontwikkelingen met betrekking op de toekomst. Inbouw led spots zijn namelijk erg energie zuinig en gaan niet stuk. Bij regelmatig gebruik gaan led inbouwspots tot wel 50.000 uur mee. Het is dus eigenlijk een 1-malige investering.

Energie zuinig

De nieuwste led inbouwspots zijn enorm energie zuinig. U heeft uw investering dus erg snel terug verdient. De spots zijn namelijk tot wel 90% zuiniger. Bij normaal gebruik heeft u de spots dus binnen een jaar terug verdient. Verder is een groot voordeel van led dat ze niet stuk gaan. U hoeft dus tussendoor niet meer naar de bouwmarkt om halogeenspots te gaan kopen als er 1-tje stuk is. Verder is het namelijk erg lastig om halogeenlampen te vervangen. Er zit vaak veel verschil in de lichtkleur en u moet het gehele armatuur uit het plafond verwijderen. Bij inbouwspots led is dit niet het geval. U koopt een compleet armatuur met driver / trafo. Als u deze 1 keer heeft geplaatst heeft u er nooit geen om kijken meer naar.

      16-10-2015 08:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -