Login
De stroomkosten in een jaar kunnen hoog oplopen, dankzij de verlichting die vrijwel dagelijks aanstaat in de meeste huizen in Nederland. Dit is met name het geval bij oudere verlichting, zoals halogeen of gloeilampen. Dankzij led spots, kun je veel geld besparen op het verlichten van je woning. Sommige mensen hebben als tegenargument dat de aanschaf van led spots relatief duur kan zijn, maar dit geld heb je zo terugverdiend met het geld dat je bespaart op de verlichting. Wil je weten hoe je geld kunt besparen door je oude lampen te vervangen door led spots? Lees dan nu verder!

Minder stroomverbruik met led spots

Led spots zetten een veel hoger percentage van de stroom die ze verbruiken om in licht dan andere vormen van verlichting. Zo komt er heel weinig warmte vrij, waardoor led spots erg efficiënt zijn. Hierdoor verbruiken ze tot wel 85% minder elektriciteit dan conventionele vormen van verlichting. Je kunt je dus wel voorstellen dat led spots op jaarbasis je enorm veel kosten op de energierekening kunnen besparen. Daarnaast gaan led spots ook een stuk langer mee dan andere vormen van verlichting, omdat ze niet door kunnen branden. Hierdoor hoef je led spots veel minder vaak te vervangen, wat ook weer een grote hoeveelheid geld bespaart.

Led spots in- en uitschakelen

Als je je oude verlichting hebt vervangen door led spots, ben je nog niet helemaal klaar. Ook is het belangrijk om eraan te denken om je led spots altijd uit te schakelen als je de kamer verlaat. Zelfs als je maar heel even weg bent. Door de led spots altijd uit te zetten wanneer je weggaat, bespaar je op jaarlijkse basis nóg meer elektriciteitskosten. Vergeet je vaak je lampen uit te zetten? Dan kun je ook overwegen om te kiezen voor led spots met een bewegingssensor. Deze zullen automatisch aan gaan wanneer je een ruimte binnenkomt, en weer uitschakelen als je de ruimte verlaat.
      05-02-2018 18:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -