Login
Als u uw bestaande spots wilt gaan vervangen door led inbouwspots dan bent u voor informatie en de aankoop van de inbouw led spots bij ons aan het goede adres. Led Inbouwspots Led heeft een groot assortiment om uw bestaande verlichting eenvoudig te vervangen. 

Een goed idee

Het is inderdaad een goed idee om uw halogeenlampen te gaan vervangen voor led inbouwspots, de halogeenlampen worden binnen kort net als de gloeilamp binnen Europa verboden. Dat wil zeggen de gloeilamp is al verboden en de nog meer energie slurpende halogeenspot wordt binnen kort ook verboden. Echter heeft dit voor u ook een groot voordeel. Als u nieuw gaat bouwen en een verlaagd plafond wilt zijn led inbouwspots een goede investering. Ze zijn namelijk energie zuinig, tot wel 90% zuiniger dan uw bestaande verlichting en ze zijn erg duurzaam omdat de spots tot wel 50.000 uur meegaan. Om een voorbeeld te geven halogeenlampen gaan ongeveer maar 3.000 uur mee.

Warm en een schoon plafond

Halogeenlampen worden zoals u weet er warm, of eigenlijk kun je wel zeggen ze worden erg heet. Hiervoor heeft u al kunnen lezen dat halogeenlampen erg veel stroom gebruiken en dat is ook de reden dat ze zo warm worden. Probeert u maar eens, of juist liever niet een halogeenspots uit zijn fitting te draaien die langer dan vijf minuten heeft gebrand. led inbouwspots daar in tegen worden helemaal niet warm. U kunt de lamp zonder risico als deze uren heeft gebrand gemakkelkijk vervangen zonder uw vingers te branden. Verder heeft dit als enorm voordeel dat omdat de led inbouwspots niet warm worden uw nieuwe plafond ook keurig netjes schoon blijft. Kijkt u maar eens naar een plafond waar led inbouwspotjes in hebben gezeten hoe vies deze is na ongeveer een jaar. De vlekken die u op het plafond ziet komen door de warmte van de led inbouwspots. Deze problemen heeft u niet met inbouw led spots, deze worden namelijk niet warm en daarom krijgt uw ook geen vlekken op het plafond.
      17-10-2015 17:36     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -