phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Hoe plaats je badkamer led inbouwspots?

Hoe plaats je badkamer led inbouwspots?

Er zijn veel verschillende soorten badkamer led inbouwspots om uit te kiezen: verschillende kleuren licht, verschillende gradaties in waterdichtheid en verschillende helderheden. Wanneer je eenmaal je lichtplan hebt opgesteld, is het tijd om deze spots in de badkamer te gaan plaatsen. Maar hoe doe je dit nu precies? In dit artikel geven we je een korte uitleg van hoe je je badkamer led inbouwspots op een goede manier kunt plaatsen.

Uittekenen waar je badkamer led inbouwspots precies moeten komen

Wanneer je precies hebt bedacht waar de badkamer led inbouwspots geplaatst moeten worden, kun je dit met potlood uittekenen op de muur of op het plafond. Maak de cirkel ongeveer 3 millimeter groter dan de spot zelf, zodat je zeker weet dat hij goed past. Door eerst de cirkels uit te tekenen, weet je precies waar je moet boren. Zo voorkom je dat de gaten op de verkeerde plekken in de badkamer komen.

Gaten boren om de badkamer led inbouwspots te plaatsen

 
Omdat een badkamer vaak een tegelwand heeft, kan het lastig zijn om de gaten te boren. Gewone wandtegels zijn nog te doen, maar met keramische tegels is het lastig om er met een steenboor doorheen te komen. Maak bij het plaatsen van badkamer led inbouwspots daarom gebruik van een watergekoelde steenboor. Je kunt ook een pneumatische boormachine gebruiken, maar hierbij moet je extra opletten dat je niet te hard duwt, om de tegels niet te breken.

Om te voorkomen dat de boor van de tegel wegglijdt tijdens het gaten boren voor de badkamer led inbouwspots, kun je een stukje tape plakken op de plek waar je gaat boren. Zo heeft de boor een betere grip, waardoor je zekerder bent van een goed eindresultaat. Wanneer de gaten zijn geboord, kun je de badkamer led inbouwspots er eenvoudig in plaatsen, om vervolgens te gaan genieten van een mooi verlichte badkamer!
      18-11-2016 17:36     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up