phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Hoewel steeds meer mensen kiezen voor Led Inbouwspots

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor Led Inbouwspots

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor Led Inbouwspots als ze nieuwe lampen aanschaffen voor in huis, zijn er ook nog voldoende voordelen van deze manier van verlichten die niet bekend zijn. Vooral het aspect dat in de aanschaf Led Inbouwspots duurder is dan bijvoorbeeld gloeilampen of spaarlampen, weerhoud mensen er van om te kiezen voor deze moderne manier van verlichten. Daarom zet ik hieronder de 3 redenen op een rij om nu te kiezen voor Led lampen en de conventionele verlichting links te laten liggen.

Levensduur

Een normale gloeilamp gaat tussen de 1000 en 1500 branduren mee. Dat betekent dat je er ongeveer een klein jaar plezier van hebt, als je de lamp elke avond 4 uur laat branden. Een spaarlamp heet natuurlijk niet voor niet zo en gaat dus een stuk langer mee, 8000 tot 10.000 branduren. Dat betekent dat je hier, onder dezelfde omstandigheden, tussen de 6 en 8 jaar gebruik van kunt maken. Als je een Led lamp aanschaft dan kun je er van uit gaan dat deze tussen de 25.000 en 50.000 branduren heeft. Een snelle rekensom leert ons dat je dan de komende 25 jaar zeker geen lamp hoeft te vervangen! 

De enorme besparing ten opzichte gewone verlichting

Doordat Led inbouwspots langer mee gaat verdien je het hogere aanschafbedrag zo weer terug. Daarnaast is deze vorm van verlichten een stuk efficiënter dan gloeilampen en ook zuiniger dan spaarlampen. Dit zie je dus gelijk terug op je elektriciteitsrekening. Je bespaart op die manier dus eigenlijk dubbel.

Milieu vaart er wel bij

En omdat we toch bezig zijn met besparen, door Leds aan te schaffen spaar je ook nog eens het milieu. Omdat ze energiezuiniger zijn is dat al een directe winst, maar ook het feit dat er minder vaak nieuwe lampen gemaakt hoeven te worden vanwege de lange levensduur is positief. Er hoeven dus minder fabrieken te werken. Daarnaast bevat Led inbouwspots ook geen schadelijke stoffen zoals spaarlampen. Na gebruik kunnen deze lampen bij het normale afval. Als een spaarlamp breekt komt er kwik vrij en dat is schadelijk voor mens en milieu. Bij led inbouwspots is dit niet het geval.

Categorie: Led Inbouwspots
      05-12-2015 11:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up