Login

Led verlichting en daar vallen ook inbouw led spots onder hebben de laatste jaren een flinke ontwikkelen doorgemaakt. Led verlichting en plafondspots hebben enorme voordelen ten opzichte van de oudere gloeilampen en halogeenspots. De grootste voordelen van LED verlichting is dat ze erg lang meegaan. De levensduur van opbouw spots is ten opzichte van halogeenspots erg groot. Ze hebben en erg lane levensduur van ongeveer 20 jaar bij intensief gebruik en dat is niet het enige voordeel ze zijn ook nog eens enorm energie zuinig.
 

Inbouw led spots het overwegen van aanschaffen waard


De aanschaf prijs van led spots is wel iets hoger dan die van gewone verlichting maar het verschil in aanschafprijs heeft u in een mum van tijd terug verdient. Al onze led plafondspots beschikken over een afzonderlijke driver die gratis wordt meegeleverd. U kunt de spots dus rechtstreeks aansluiten op 230 volt.
 

Inbouwspots dimbaar of niet dimbaar?


Er zijn 2 verschillende soorten drivers, een dimbare en een niet dimbare driver. Of u de spots kunt dimmen ligt dus niet aan de spots zelf maar aan de driver die bij de spots hoort. Wilt u de led spots dus dimmen kies dan voor een spot met een dimbare driver. Ook is het nodig om bij dimbare op bouwspots rekening te houden met de bijbehorende dimmer. In de meeste gevallen heeft u een speciale led dimmer nodig. De dimmers uit onze webshop zijn uitgebreid getest en werken perfect of alle plafondspots uit onze webwinkel.
      26-10-2016 19:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -