phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Kantelbare led inbouwspots wel zo handig

Kantelbare led inbouwspots wel zo handig

In ons assortiment vindt u een ruime selectie kantelbare led inbouwspots. Het voordeel van inbouwspots met een kantelbare led lens ook wel de kop genoemd is dat u het middelste gedeelte alle kanten op kunt draaien en zo alle objecten die u wilt naar wens kunt uit verlichten. U kunt op deze manier in uw woonkamer, badkamer, keuken of carport de led spots zo richten dat u altijd op de gewenst plek verlichting heeft. De kantelbare kop kunt u handig met uw handen verdraaien ook als de led inbouwspots branden, de spots worden namelijk niet warm. Dit alles is mogelijk terwijl de inbouw led spots al volledig gemonteerd zijn in uw (verlaagde) plafond of koof.

Veranderingen achteraf in uw ruimte waar de led inbouwspots gemonteerd zijn.

Dat de lens of kop kantelbaar is heeft ook achteraf zo zijn voordelen. In uw carport zult u niet zo snel veranderingen aanbrengen maar in een woonkamer kan dit wel het geval zijn. Denkt u eens aan een verbouwing of veranderingen in uw woonkamer. Veel mensen verplaatsen de meubelen of schilderen in hun woonkamer wel eens. Dan is het erg handig dat u de inbouw led spot ook achteraf nog kunt kantelen naar de door u gewenste richting.

Uw plafond saucen of schilderen

Erg handig bij de led inbouwspots is dat u ze achteraf zonder al teveel moeite uit uw plafond kunt verwijderen. De spots zitten slechts met 2 veertjes vast, ze klikken eenvoudig weg vast in uw plafond. Als u de spots achteraf wilt verwijderen omdat u uw plafond wilt schoonmaken of reinigen kunt u de spots vastpakken en gemakkelijk (wel voorzichtig) naar u toestrekken en de driver / transformator los koppelen van de led inbouwspots. De spots zijn namelijk met een handig klik systeem aan de trafo verbonden. Op deze manier kunt u erg snel en makkelijk de led inbouwspots uit uw plafond verwijderen als u het plafond wilt schoonmaken of sausen. Meer informatie vindt u op onze blog pagina. Als u verder nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord en geven graag advies op maat. Meer informatie over het instaleren van led inbouwspots kunt u hier vinden. 
      30-09-2015 21:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up