Login
Vandaag nog maar eens een stukje over de uitstekende kwaliteit van onze led inbouwspots, vaak krijgen wij de vraag van onze klanten of de led spots roestvrij zijn en hoe lang ze mee gaan. Bij led inbouwspots led koop u voor een scherpe prijs een hoogwaardige kwaliteit led inbouwspot waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Omdat dit kracht bij te zetten durven wij als enige webwinkel 3 jaar allrisk garantie op al onze led inbouwspots te geven, bovendien zijn we in het geheel niet kinderachting in het hanteren van deze garantie termijn, gaan de led inbouwspots na 3 jaar toch stuk neem dan gerust contact met ons op en in de meeste gevallen vervangen of repareren wij de led inbouwspots geheel kosteloos.

Populaire design led inbouwspot in zilver en witte uitvoering voor een exclusieve look

Prachtige design led inbouwspot en erg energie zuiig
Wegens de grote vraag naar led inbouwspots en onze vakkundige kennis op het gebied van inbouwspots led heeft onze webwinkel een snelle doorlooptijd wat inhoud dat we enorme hoeveelheden led inbouwspots per dag verkopen. Dit stelt ons in staat om risicoloos grote voorraden aan te leggen zodat in de meeste gevallen als u uw led inbouwspots voor 21.00 uur besteld u de led spots de volgende dag al in huis heeft. Mocht er ondanks onze grote voorraad toch een led inbouwspot tijdelijk niet leverbaar zijn dan kunt u deze gewoon bestellen en krijgt u van ons een bevestiging dat de led inbouwspots voor u zijn gereserveerd.

Wat krijgt u voor u geld als u bij ledinbouwspotsled.nl een bestelling plaatst

Al onze led inbouwspots bestaan uit een rvs of een aluminium armatuur inclusief een geïntrigeerde led lamp die wordt aangestuurd door een top kwaliteit led chip van het merk Cree, dit is een uitstekende led chip die in het verleden heeft bewezen van uitmuntende kwaliteit te zijn. Omdat de lamp geïntrigeerd is in de lens van de inbouw led spot is het mogelijk om de inbouwdiepte van onze inbouwspots erg laag te houden en dat heeft weer het voordeel dat u door de Cree led chip niet alleen een erg mooi extra warme licht opbrengst krijgt maar de led spots ook nog eens in een minimaal verlaagd plafond kunt gaan inbouwen. Verder beschikken al onze inbouw led spots over een gratis bijgeleverde led transformator die jaren lang meegaat en uw inbouwspots led moeiteloos aansturen en ervoor in dien van toepassing voor zorgen dat u de led inbouwspots traploos kunt gaan dimmen, de led transformator wordt door ons overigens gratis meegeleverd en is bij elke led inbouwspot voor u al voor gemonteerd. Zo ziet u maar voor een complete inbouw led spot kunt u terecht bij led inbouwspots led voor een scherpe prijs en ook nog eens gratis verzonden, waar vindt u dat nog?

Verschillende soorten led inbouwspots uit onze webwinkel

Er is een mooi aanbod te vinden in onze webwinkel, er zijn verschillende soorten inbouwspots beschikbaar zodat er altijd iets naar uw keuze bij zit. In ons assortiment hebben wij witte, zilveren en zwarte inbouw led spots deze kleuren zijn veruit het meest gevraagd en populair omdat ze een tijdloze kleur hebben en in de meeste situaties mooi staan. Mocht u toch een voorkeur hebben dan is dat altijd mogelijk, neemt u contact met ons op en wij zullen de led spots in de door u gewenst kleur leveren.

Onze absolute best seller zilveren dimbare led inbouwspots van 3 watt voor een heel erg scherpe prijs

Top seller inbouw led spots van 3 watt in zilver
Verder zit er natuurlijk prijs verschil in onze inbouwspots led, dit heeft echter niks met de kwaliteit of levensduur van de spots te maken maar puur met het design van de inbouwspots. Elke led spot gaat even lang mee, is van dezelfde kwaliteit en wordt gratis verzonden en de garantie op elke led spot is hetzelfde en wel 3 jaar allrisk. Een ander klein prijs verschil zit hem in de dimbaarheid van de spots, de ledinbouwspots die dimbaar zijn zijn een fractie duurder in prijs en dat heeft alleen te maken met de bijgeleverde transformator. Bovendien kunt u bij ons veilig winkelen en zonder risico's overgaan tot uw aankoop want led inbouwspots led is lid van het webshop keurmerk wat inhoud dat onze webwikel aan alle strenge eisen voldoet en dat u geen enkel risico loopt met uw aankoop, verder zijn alle positieve reviews op onze website via de feedback compagny natuurlijk een bevestiging van onze klant tevredenheid en onze uitstekende service.

Categorie: Led Inbouwspots

      07-02-2016 11:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -