Login
Zo dus je hebt een oud plafond en je vindt dit plafond niet meer mooi, het is versleten of je gaat een volledig nieuw plafond maken. Als je dan toch bezig bent is het natuurlijk verstandig om ook voor moderne verlichting te gaan en gelukkig is die er vandaag de dag. Vrij nieuw zijn namelijk de energie zuinige led inbouwspots. Zoals je uit de tekst al kunt opmaken zijn deze spots een flink stuk zuiniger dan de bestaande halogeenspots. Verder hebben ze het grote voordeel dat ze lang niet zo warm / heet worden als halogeenspots en dat heeft weer als voordeel dat jou mooie nieuwe plafond niet verkleurd.

Nog een voordeel van LED verlichting in de vorm van LED inbouwspots

Een ander voordeel buiten om dat de spots niet warm worden en energie zuinig zijn is dat plafond spots een erg lage inbouwdiepte hebben. Je hoeft je plafond dus niet zo ver te verlagen en de spots zijn dus erg makkelijk te installeren in jou nieuwe plafond. Verder is het natuurlijk handig dat de inbouw spots een kantelbare kop hebben. Je kunt jou nieuwe energie zuinige lichtstraal dus alle kanten op laten schijnen en er net zo lang mee experimenteren tot dat je de voor jou juiste lichtstraal hebt gevonden. Vooral de led inbouwspotjes van 1 watt hebben een bijzonder lage inbouw diepte van 30mm

Kies voor de dimbare inbouwspots en voorkom teleurstelling in de toekomst

Ledinbouwspotsleds.nl raad overigens altijd aan om voor de dimbare versie te gaan. Je hebt dan als grote voordeel dat je de spots in de toekomst kunt gaan dimmen en de lichtsterkte ten allertijden aanpassen aan jou wensen. Houd er rekening mee dat led inbouwspots minimaal 15 jaar mee gaan en jou wensen ten opzichte van de inbouwspots dus in de toekomst kunnen gaan veranderen, nu vindt je het misschien niet nodig om de inbouwspots te dimmen maar dan kan in de toekomst anders zijn. Om de spots te dimmen kunt u gebruik maken van onze dimmers, wij hebben alle dimmers uitgebreid getest op al onze led verlichting zodat u er zeker van bent dat uw led verlichting traploos dimbaar is.

Categorie: Led Inbouwspots
      24-10-2015 10:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -