phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Led Inbouwspots zijn net op de markt

Led Inbouwspots zijn net op de markt

Led inbouwspots is zijn nog maar net op de markt, maar het heeft al veel aan populariteit gewonnen. De reden is de grote voordelen voor gebruikers. Het is een van de meest energie- zuinige verlichting en dus, kunnen huiseigenaren en ondernemers zeker een hoop op hun elektriciteitsrekeningen besparen als ze overstappen naar inbouw ledspots. Maar afgezien van besparing op de kosten van elektriciteit, is een ander voordeel van het gebruik van LEDs, zoals Ledspots, dat het helpt om het milieu te verbeteren. Dit is de reden waarom ondernemers die groen willen produceren nu overschakelen naar inbouwspots.

Grote Kostenbesparing met led inbouwspots in uw bedrijf

Hoewel groen wonende huiseigenaren nog maar net de grote voordelen ontdekken van inbouwspots als alternatief voor hun gebruikelijke CFL of gloeilampen, zijn verschillende commerciële bedrijven al begonnen om over te stappen op led spotjesom kosten te besparen. Zij hebben ontdekt dat het gebruik van LEDs, zoals Inbouwspots in hun kantoorruimten en werkplekken maar liefst 90 % op de energiekosten kan schelen. Voor magazijnen en fabrieken, zijn LEDs spots sterk aan te bevelen. Dit is dezelfde inbouwled spots die ook gebruikt wordt om straten te verlichten maar ook de carport is een uitstekende plaats om led inbouwspots te plaatsen.

 
Led Inbouwspots goed voor de natuur

Milieuvriendelijk en goed voor de natuur.

Bedrijven die hebben toegezegd om het milieu te verbeteren moeten nu overstappen op Led inbouwspots. Deze lampen, ook wel bekend als Light Emitting Diodes, hebben geen giftige gassen of chemicaliën in tegenstelling tot de gebruikelijke lampen die wolfraam filamenten, kwik en andere schadelijke chemicaliën bevatten.
 
Van TL-verlichting wordt gezegd dat ze klachten veroorzaken wanneer mensen worden blootgesteld aan deze stoffen. Het kwik dat in deze lampen zit kan zelfs leiden tot chronische hoofdpijn en andere gevaren voor de gezondheid. Maar door het gebruik van led inbouwspots, bescherm je niet alleen je medewerkers tegen deze gevaren voor de gezondheid, maar je draagt ook bij aan het welzijn van het milieu, waar “green business" eigenlijk om draait.

Verhoogde functionaliteit

Hoewel energiebesparing en milieuvriendelijkheid twee van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Ledinbouwspots zijn, zoals het gebruik van led spotjes in de kantoren van je bedrijf, is een ander groot voordeel dat deze verlichting functioneler is. LEDs zijn een digitale lichtoplossing en zij kunnen worden geprogrammeerd op diverse manieren, teneinde optimale verlichting te produceren voor het betreffende bedrijf.
 
De verlichting kan automatisch helderder, dimmen of de kleur aanpassen, volgens de voorkeuren van de onderneming en welke andere factoren er maar in de lichten zijn geprogrammeerd. Met deze geweldige functionaliteit van led spotjes, kan het bedrijf sterk besparen op hun operationele kosten en dat kan zelfs leiden tot een meer efficiënte en kosteneffectieve productie.
 
Dus als je één van die ondernemers bent die zijn bedrijf wil transformeren naar een groen bedrijf, dan moet je nu gaan investeren in led-inbouwspots. Het helpt dat er meerdere voordelen zijn. De makkelijkste manier is om gewoon je oude gloeilampen te veranderen naar LED-versies die dezelfde armaturen en fittingen hebben. Wilt u overstappen op led verlichting kijk dan naar de mogelijkheden op de rijksdienst voor ondernemend Nederland voor aantrekkelijke energie investseringsaftrek.

Categorie: Carport
      21-01-2016 09:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up