Login

Led Light Emitting Lichtdiode verlichting is een verlichtingssysteem dat stijgt in populariteit. Het werkt door middel van een halfgeleider diode die elektroluminescentie creëert om licht te produceren. Hoewel ze voor het eerst werden ontwikkeld in de jaren 20, kwam deze verlichting niet beschikbaar voor het publiek tot in de jaren '60. Led Inbouwspots kunnen een logische vervanging zijn voor halogeenlampen. De types LEDs met een hoger wattage, zoals Ledspots, worden vaak gebruikt voor gebieden die normale verlichting nodig hebben, vooral in bedrijven met magazijnen en fabrieken. Als je onder die ondernemers valt die nog niet echt hebben nagedacht over het gebruik van led inbouw spots, of misschien nog op zoek bent naar meer informatie over wat er kan gebeuren als je besluit over te stappen op inbouwlampen, dan kun je beter eerst dit artikel lezen.

Led Inbouwspots besparen op energiekosten

Het grootste en het meest opvallende kenmerk van Led Inbouwspots is de mogelijkheid om te besparen op energiekosten. Er wordt wel gezegd dat het bedrijven helpt tot wel 90 % te besparen op het elektrische verbruik vergeleken met het gebruik van inbouw plafondspots in hun werkplaatsen. Het is jammer dat er nog steeds een aantal ondernemers zijn die goedkope inbouw lampen kopen in een poging om te besparen op hun operationele kosten. Ze weten niet dat ze uiteindelijk meer moeten betalen op de elektriciteitsrekening door het gebruik van dit type verlichting. En aangezien deze lampen niet lang meegaan, zullen ze ze keer op keer moeten vervangen waardoor de operationele kosten alleen maar hoger worden.Door het gebruik van Led Inbouwspots, zoals led inbouwlampen, voor het verlichten van je bedrijfspand, kun je veel geld besparen. Het gegarandeerd tot 50.000 uur mee en verbruikt minder stroom in vergelijking met de oudere halogeenspots.

Inbouw lampen en inbouw Led Inbouwspots helpen het milieu

Een andere reden waarom het is tijd dat bedrijven overstappen op Leds is om het milieu te sparen. Door LEDs te gebruiken betekent het dat er minder kooldioxide wordt geproduceerd dat is zeker goed voor het milieu.
 
Bijvoorbeeld: een 13 watt lamp produceert een derde minder koolstof dioxide in vergelijking met een 40 watt gloeilamp. Denk maar eens aan de vermindering van de uitstoot van koolstof als kantoren overschakelen op led inbouwspots in plaats van de gebruikelijke lampen. Bovendien bevatten alle soorten inbouw spots geen schadelijke giftige stoffen en chemicaliën in tegenstelling tot gloeilampen die kwik bevatten, dat grote schade toebrengt aan het milieu.

Mooi en een robuuste look.

Naast het besparen van een goede hoeveelheid energie en het hebben van een positieve invloed op het milieu, zijn inbouw lampen is over het algemeen robuuster dan gloeilampen. En zelfs als ze robuust zijn, kunnen ze toch in zeer kleine afmetingen gemaakt worden, waardoor ze perfect kunnen worden gebruikt voor accentverlichting in kantoren en op plaatsen waar licht vaak aan- en uitgedaan wordt. Inbouw woonkamer spots zijn dan vaak de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Categorie: Woonkamer
 
      14-12-2015 09:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -