Login
Al onze inbouwspots voor onder uw veranda of onder uw carport zijn 12 volt en dat is wel zo veilig als u inbouw led spots wilt gaan plaatsen in een vochtige ruimte, dit kan natuurlijk ook een badkamer zijn. Het is weer zomer en u heeft een mooie veranda waar u in de avonduren nogal eens zit te lezen een spelletje doet of misschien zelf wel even tv kijkt. Tegenwoordig hebben mensen van een veranda bijna hun tweede woonkamer gemaakt en brengen zo heel wat uurtjes buiten onder de veranda door. Er zijn dan ook heel wat mensen die een mooie veranda achter het huis hebben en daar flink wat geld in hebben geïnvesteerd het is dan ook van groot belang dat uw verlichting in order is. Maar onder een veranda wil men vaak meer dan gewone verlichting het moet er immers wel gezellig zijn.

Gezellige en veilige inbouwspots led onder uw veranda geven sfeer

Met gebruik van led inbouwspots kunt u toch een gezellige sfeer aanbrengen in uw veranda en tegelijkertijd ook nog flink besparen op energie kosten. Led inbouwspots zijn hiervoor de ideale oplossing. In ons assortiment vindt u led inbouwspotjes van 12 volt voor buiten en dat is wel zo veilig. Alle spotjes hebben een transformator die gratis wordt meegeleverd. Deze transformator zorgt ervoor dat uw led spots traploos dimbaar zijn en dat de stroomvoorziening wordt omgezet van 230 naar 12 volt. Bij heb maken van een veranda is het handig om direct rekening te houden met het plaatsen van de spots, zo kunt u de positie van de led inbouwspots alvast bepalen en de stroomkabels alvast mooi in het plafond verwerken. Onze led inbouwspots hebben allemaal een mooi extra warm wit licht van 2700 kelvin en een kantelbare lens. Als u de spots een keer heeft geplaatst is het dus mogelijk om de lichtbundel de kant op te laten schijnen naar uw eigen wens.

Dimbaar geeft veel meer sfeer en comfort

Het is een goed idee om onder uw veranda dimbare led inbouwspots te gaan plaatsen, deze geven namelijk veel meer sfeer en u kunt de verlichting dimmen wanneer u dat wilt. Zit u op een avond een boek te lezen waar u net even iets meer licht bij nodig heeft dan kunt u de spots wat meer volume geven zodat u genoeg licht heeft om te lezen. Zit u op een avond met vrienden gezellig wat te borrelen en het begint schemer te worden dan kunt u de verlichting aan zetten en naar mate het donkerder wordt de verlichting sterker zetten. Met onze led inbouwspots zult u op deze manier altijd een sfeer kunnen creeeren naar uw eigen wens en u bespaard ook nog een flink op uw energie rekening.

Categorie: Veranda

      19-01-2016 11:57     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Roel. -  23-12-2017

Ik zoek een opbouwdimmer voor de ledinbouwspots. Het betreft circa 6 spots in een serre. Inbouwdimmers zijn wel door jullie verkrijgbaar maar opbouw helaas(nog) niet als ik het goed heb. Welke opbouwdimmer beveeld u aan? Zie graag n reactie tegemoet. Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke, Roel Schouten.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -