phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Led inbouw spots als orintatieverlichting

Led inbouw spots als orintatieverlichting


In Nederland worden led inbouw spots veel toegepast als hoofd-, sfeer- en werkverlichting in en rondom het huis. Deze manier van verlichting is zuinig, goed voor het milieu, en het leent zich uitstekend om een mooie sfeer te creëren door de vele mogelijkheden op het gebied van licht temperatuur, kleur en dimbaarheid. Led inbouw spots hebben echter nog een andere toepassing: ze kunnen ook uitstekend worden gebruikt als oriëntatieverlichting in het donker, zodat je altijd goed ziet waar je loopt.

Led inbouw spots als oriëntatieverlichting bij de trap

Een goede toepassing voor led inbouw spots als oriëntatieverlichting, is bijvoorbeeld bij de trap. De led opbouw spots kunnen hier op de treden of in de wand van de trap worden geplaatst, zodat je ook in het donker goed kunt zien waar je loopt en geen treden mist. Ook wanneer je ’s nachts snel de trap op of af moet lopen om bijvoorbeeld kinderen te troosten of naar de wc te gaan, zal je dus niet snel ongelukken krijgen met led inbouw spots als oriëntatieverlichting.

Buitenverlichting met led inbouw spots

Ook buiten is het heel handig om led inbouw spots als oriëntatieverlichting te plaatsen. Wanneer je ’s avonds laat pas thuis komt en het buiten al donker is, kun je bijvoorbeeld niet altijd goed zien waar het tuinpad precies loopt. Door led inbouw spots aan weerszijden van het tuinpad te plaatsen of in de muur van je huis, kun je dit voorkomen. 

Automatische led inbouw spots als oriëntatieverlichting

Je kunt ervoor kiezen om je led inbouwspots als oriëntatieverlichting altijd aan te houden, maar om nog meer energie te besparen, kun je er ook voor kiezen om automatische led inbouw spots te installeren. Deze schakelen zichzelf in wanneer de bewegingssensor een beweging waarneemt, of op vast ingestelde tijden. Zo voorkom je dat de led inbouw spots overbodig aan blijven staan, en heb je toch altijd een begeleidende verlichting wanneer je dit nodig hebt in het donker.
      22-04-2017 19:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up