Login

Bij het (ver)bouwen van iedere ruimte moet uiteraard veel aandacht besteed worden aan de verlichting. Niet alleen moet het uiterlijk van de lampen natuurlijk bij de inrichting van de kamer passen, maar ook naar praktische punten moet gekeken worden. Zo moet het licht in een badkamer niet meteen stukgaan als het een beetje vochtig wordt en moet het licht in een keuken fel genoeg licht geven dat je tijdens het koken goed kunt zien wat je aan het snijden bent. 

Naast de uiterlijke kenmerken van de verlichting is ook het soort lampje zelf van belang. De meest aangehaalde keuzes voor lampen in en om het huis zijn gloeilampen, spaarlampen en ledlampen. Ledlampen zijn van deze drie categorieën veruit de meer duurzame en meest milieuvriendelijke lampen.


Led inbouwspots  voor uw nieuwbouw woning of bij een verbouwing

Led inbouwspots zijn daarom vaak een zeer goede keuze bij het (ver)bouwen van een ruimte, of gewoon bij het inzetten van nieuwe verlichting. Bij led inbouwspots heb je uiteraard ledlampen, die milieuvriendelijk en duurzaam zijn, waardoor ze relatief goedkoop zijn. Led inbouwspots zijn praktisch en stylish: ze passen bij iedere inrichting en zijn, vanwege het relatief onopvallende uiterlijk maar het opvallend felle licht, altijd mooi.
Ook is het heel gemakkelijk om led inbouwspots waterdicht in te bouwen, zodat ze zeer geschikt zijn in iedere badkamer en in keukens, waar ook wel eens geknoeid kan worden met verschillende vloeistoffen. Ook het mooie warme licht dat uit led lampen komt, maken led inbouwspots zeer geschikt voor de keuken. Zeker als het weer winter is en het weer vroeg donker wordt, is het mogelijk dat je staat te koken terwijl het buiten al donker is. Je wil dan wel genoeg licht hebben – en ook dan bieden led inbouwspots een oplossing! Met een mooie warme kleure en voldoende licht en het aerodynamische design van led inbouwspots kun je iedere avond koken bij voldoende licht, zonder dat het veel energie kost.
      26-09-2016 18:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -