Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / LED inbouwspots met een bijzonder lage inbouwdiepte voor al uw verlaagde plafond

Wanneer u LED inbouwspots wilt plaatsen, hebt u een verlaagd plafond nodig. Dit geeft u ruimte om de spots mooi weg te werken. Misschien hebt u al een verlaagd plafond. Of misschien wilt u het plafond zo min mogelijk verlagen omdat uw plafond al laag is. ledinbouwspotsleds.nl biedt daarvoor de juiste oplossing. 

Voor lage plafonds hebben wij speciale LED inbouwspots met een bijzonder lage inbouwdiepte. Deze zijn in lage plafonds gemakkelijk te plaatsen en zorgen daarnaast altijd voor voldoende licht. Overweegt u LED inbouwspots voor verlaagde plafonds aan te schaffen? Lees dan verder om meer te weten te komen over de plaatsing en lichtopbrengst.

De lichtopbrengst van LED inbouwspots met lage inbouwdiepte

LED inbouwspots voor lage plafonds hebben een inbouwdiepte van slechts 15 mm. De reden dat deze zo laag is, is omdat de spots maar over één LED beschikken. Dit betekent echter niet dat de inbouwspots daardoor weinig licht geven: één spot levert ongeveer 50 watt aan licht op. 

LED inbouwspots zijn ook nog eens zo’n 17 keer zuiniger zijn dan halogeen inbouwspots. Een LED spot van 3 watt levert namelijk net zoveel licht op als één halogeenspot van 50 watt. Dit betekent dat u 17 LED spots van 3 watt zou kunnen plaatsen met hetzelfde energieverbruik van één halogeen spot van 50 watt. Met LED inbouwspots helpt u daarom tegelijkertijd het milieu én uw portemonnee.

De plaatsing van de lage LED inbouwspots

Door de lage inbouwdiepte zijn LED inbouwspots zeer gemakkelijk in uw verlaagde plafond te plaatsen. Voor een goede verlichting heeft u ongeveer 2 LED inbouwspots per vierkante meter nodig. Ook wordt vaak gekozen voor meerdere spots, om daar bijvoorbeeld een mooi patroon te creëren. 

Bent u bang dat u teveel licht heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om dimbare inbouwspots te plaatsen. Op deze manier kunt u de intensiteit van het licht altijd zo instellen als u zelf wilt. Let er wel op dat u voor dimbare inbouwspots een LED dimmer nodig heeft.

Bekijk al onze inbouwspots met lage inbouwdiepte

 

Extreem lage inbouwspot
Extreem Lage 15mm
LED inbouwspot Witte LED inbouwspot extra laag
Lage witte inbouwspot


LED dimmer
LED Dimmer

      28-09-2015 18:49     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Harry -  13-01-2020

Hallo, We zoeken 6 inbouwspots op 1 voeding met afstandsbediening en verschillende kleuren licht. Heeft u die? Waar kan ik die vinden?

 Martin -  21-01-2018

Ja hoor die hebben we ook

 Ilse -  21-01-2018

hebben jullie ook zwarte spots?

Attentie:  vertraging bij PostNL. Meer informatie