Login
Led inbouwspots en led spots worden met de dag populairder en de ontwikkeling zet zich in hoog tempo door. Dagelijks zijn er berichten te lezen over nieuwe soorten led en de toepassing van led in nieuwbouw projecten, overheidsgebouwen en zelfs voetbalstadions.

Trend zet zich door

Ook particulieren hebben ondertussen de voordelen van led verlichting ontdekt. Het vertrouwen van de consument ten opzichte van deze vorm van verlichting is inmiddels gestegen en het gevolg hiervan is dat ook particulieren massaal overstappen op led verlichting.

Niet voor niks stappen particulieren over op inbouwspot

LED inbouwspots zijn ten opzichte van gewone spots enorm energie zuinig en hebben een enorm lange levensduur. Opbouw spotsgaan eigenlijk niet stuk en dus kun je wel zeggen dat het een investering is voor het leven, u hoeft namelijk nooit meer uw lampen te vervangen omdat ze stuk zijn. Overstappen op is een goede en makkelijker manier om uw energie rekening fors omlaag te laten gaan.
Waar het vroeger nog wel eens lastig wat om de juiste led inbouwspots te vinden is het enige wat u hoeft te doen is uw oude halogeenspotjes te verwijden en te vervangen voor de led inbouwspots. In de meeste gevallen zijn de spots 1 op 1 vervangbaar en is het dus een kleine moeite en investering om uw bestaande verlichting te vervangen voor led verlichting. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig beginnen met energie besparen.
      18-10-2015 11:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -