Login

Philips behoort tot de topmerken in de technologie, en ook over hun collectie aan led inbouwspots is men zeer te spreken. Daarom bieden wij u ook allerlei verschillende Philips led inbouwspots, die u overal in huis kunt toepassen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten, maten en wattages van de Philips led inbouwspots, en over waar u ze kunt plaatsen? Lees dan snel verder!

Onderdelen van de Philips led inbouwspots

Alle Philips led inbouwspots bestaan uit drie onderdelen: de lamp zelf, de armatuur en de fitting. Dit heeft als voordeel dat de spots gemakkelijk uitwisselbaar zijn. Vindt u de armatuur mooi, maar had u toch liever een spot willen hebben met een ander wattage, of een andere lichtkleur? Geen probleem, de spot is gemakkelijk te vervangen. Ook als de led inbouwspots onverhoopt kapot gaan, hoeft u niet veel moeite te doen om de spots te vervangen. U draait ze simpelweg uit de fitting, en schroeft de nieuwe spot erin vast. De drie losse onderdelen van Philips led inbouwspots bieden u eindeloos veel variatiemogelijkheden.

DimTone en dimbare led inbouwspots

Philips led inbouwspots zijn dimbaar. Dit betekent dat u, met behulp van een dimmer, de intensiteit van de verlichting kunt instellen naar uw wens. Door te draaien aan een knop, kunt u de lichtintensiteit traploos verhogen als u een goede verlichting wilt hebben, bijvoorbeeld wanneer u een boek wilt lezen of aan het koken bent. Bent u echter toe aan een wat sfeervolle verlichtingen, bijvoorbeeld op ontspannen avonden, dan kunt u simpelweg weer aan de knop draaien om de intensiteit van het licht te verlagen.DimTone Philips led inbouwspots zijn een vorm van dimbare led inbouwspots, met als verschil dat het dimmen van het licht niet alleen de lichtintensiteit verandert, maar ook de lichttemperatuur. Hoe meer de verlichting wordt gedimd, des te warmer het licht in de ruimte zal zijn. Dit zorgt ervoor dat u kunt profiteren van een heldere, felle verlichting wanneer u dat nodig heeft, maar ook van een extra sfeervolle, warme verlichting bij avonden waarop u lekker wilt ontspannen. Bent u dus op zoek naar een veelzijdige vorm van verlichting, waarbij u zowel kunt werken en lezen als kunt ontspannen, dan zijn de DimTone led inbouwspots zeker een aanrader.

Kantelbare led inbouwspots

Naast dimbaar, zijn onze Philips led inbouwspots ook kantelbaar. Dit betekent dat de led inbouwspots vast zitten in hun armatuur, maar de armatuur kan worden gedraaid in elke richting die u maar wenst. Dit is erg praktisch, om u overal voldoende verlichting te geven waar u dat nodig heeft. Wilt u een boek lezen op de bank? Dan kunt u de Philips led inbouwspots eenvoudig in de richting van uw boek draaien, zodat u de letters goed kunt lezen. Hebt u wat extra verlichting nodig tijdens het koken? Draai uw spots dan in de richting van de snijplank. Op deze manier hebt u altijd genoeg verlichting, waar u dat maar nodig hebt.

Kantelbare Philips Dim Tone led spot


Ook voor de sfeerverlichting komen kantelbare Philips led inbouwspots goed van pas. Hebt u een mooi schilderij, een beeld of een plant die u extra wilt uitlichten, zodat alle aandacht hierop wordt gericht? Dan kunt u aan weerszijden de kantelbare led inbouwspots plaatsen, en de lichtbundels op het voorwerp in kwestie richten. Dit creëert een mooi effect, waardoor al uw gasten onder de indruk zullen zijn van uw interieur.

Waar kun je de Philips led inbouwspots gebruiken?

Philips led inbouwspots zijn voornamelijk geschikt voor binnenshuis gebruik. Met hun prachtige led verlichting zullen de Philips spots het interieur in uw woonkamer, slaapkamer en keuken naar een hoger niveau tillen. Vooral de DimTone Philips led inbouwspots zijn hiervoor erg geschikt. Door aan de knop te draaien, zorgt u met een warme verlichting voor een sfeervolle en ontspannen verlichting in uw hele huis.

Overweeg ook eens om de Philips led inbouwspots in een koof in uw huis te plaatsen. Dit zorgt voor een unieke, en zeer sfeervolle verlichting, waardoor u de kamer maar met moeite zal kunnen verlaten omdat het er zo sfeervol uitziet. Doordat de led inbouwspots ook nog dimbaar zijn, kunt u spelen met de verlichting, om zo de ideale sfeer in uw huis te kunnen creëren.

Philips spots: vormen en maten

We bieden Philips led inbouwspots in allerlei verschillende soorten en maten, zodat u een ruime keuze hebt om de spots te laten aansluiten bij uw stijl en interieur. Alleen wanneer u de led inbouwspots echt mooi vindt zult u er natuurlijk optimaal van kunnen genieten, en daarom bieden we voldoende keus voor iedereen. Zo zal ook u de ideale led inbouwspots kunnen vinden, waar u 100% tevreden mee kunt zijn.

Ten eerste kunt u kiezen uit verschillende vormen. We bieden de Philips led inbouwspots in zowel ronde als vierkante varianten. Ten tweede kunt u kiezen uit verschillende kleuren armaturen. Zo hebben we verschillende soorten aluminium, namelijk mat, glimmend en geborsteld, maar ook witte armaturen, voor als u liever geen aluminium wilt. Omdat de Philips led inbouwspots uit losse onderdelen bestaan, kunt u spots altijd nog uitwisselen tussen armaturen, zodat u kunt kiezen voor de armatuur die het best bij u past.

Welk wattage heb ik nodig?

De Philips led inbouwspots zijn verkrijgbaar in twee verschillende wattages: 3.5 watt en 4.9 watt. Veel mensen denken dat het wattage een indicatie is voor de lichtopbrengst – maar dit is niet het geval. Het wattage zegt meer over het verbruik van de lamp. U kunt het wattage van de Philips led inbouwspots dus gebruiken wanneer u uw oude (halogeen)lampen wilt gaan vervangen. Onze Philips led inbouwspots van 3.5 watt zijn namelijk een goede vervanging voor traditionele lampen van 35 watt, terwijl led inbouwspots van 4.9 watt uw oude lampen van 50 watt kunnen vervangen. Ook onze DimTone Philips led inbouwspots worden aangeboden met een wattage van 50 watt.

Hoe installeer ik de Philips led inbouwspots?

Hebt u de led inbouwspots gevonden die bij u passen, en hebt u ze thuis ontvangen? Dan wilt u ze natuurlijk zo snel mogelijk gaan plaatsen, om te kunnen profiteren van uw mooie, nieuwe verlichting. Hier is geen monteur voor nodig; u kunt dit eenvoudig zelf doen.

Hebt u nog geen bestaande verlichting, dan dient u eerst gaten in het plafond te zagen, waar de armaturen precies in passen. Ga hiervoor zorgvuldig te werk. Teken met een passer of een mal van uw armatuur de omtrek van uw spots, met een potlood. Met een gatenboor kunt u nu de gaten uitsteken, zodat de armaturen erin kunnen. Eerst moet u echter nog wat draden gaan aansluiten, zodat de led inbouwspots ook daadwerkelijk kunnen werken. Denk eraan dat u de stroom uitschakelt voordat u hieraan begint, om ongelukken te voorkomen. De driver die bij de spots hoort kunt u door het gat heen aansluiten op de opbouw-wandcontactdoos. Daarna kunt u het aansluitsnoer door het gat trekken, en de inbouwspots hierop aansluiten. Bent u hiermee klaar, dan kunnen de armaturen in de gaten worden geplaatst, met de spots erin. De schakelaar van de verlichting kunt u vervangen door een dimmer, zodat u ook kunt profiteren van de dimbare verlichting of de DimTone led inbouwspots. Nu kunt u de stroom weer inschakelen, en u bent klaar om te genieten van uw prachtige verlichting met Philips led inbouwspots!
      04-03-2018 19:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -