Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / Profiteer ook van de voordelen van LED-spots, inbouwspots en badkamerspotjes
Of je nu op zoek bent naar goede verlichting voor in je woning, voor in je werkomgeving of misschien zelfs wel voor in je tuin, LED-spots zijn echt de perfecte zuinige, sfeervolle en gemakkelijke verlichting. Er zijn zelfs zoveel voordelen verbonden aan het gebruik van inbouwspots, dat uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf Nederlandse huishoudens al in de woonkamer, de keuken of in de badkamer gebruikmaakt van inbouwspots.
Enkele van deze voordelen zijn bijvoorbeeld het besparen op de kosten van je energierekening, het gemakkelijk kunnen wegwerken van draden en de spots zelf, maar bijvoorbeeld ook het kiezen van je eigen sfeertint als het gaat om de verlichting. Voor meer informatie over de beschikbare mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de site van een echte expert op dit gebied: www.ledinbouwspots.nl.
Het gebruik van inbouwspots spaart het milieu
Het gebruik van inbouwspots als verlichting in je woning is, in vergelijking met de ouderwetse vormen van verlichting zoals bijvoorbeeld de halogeen- of spaarlampen, veel vriendelijker voor het milieu. Inbouwspots hebben veel meer branduren waardoor ze veel minder vaak hoeven te worden vervangen en ook kunnen ze aan het einde van hun levensduur beter worden afgebroken.
Als je besluit om ook gebruik te willen gaan maken van spots in je slaapkamer of boven de bank, dan kan het gebruik van dimbare inbouwspots ervoor zorgen dat je veel meer sfeer kunt creëren in de omgeving waarin je je op dat moment begeeft. Door alleen de hoeveelheid licht te gebruiken, die je ook daadwerkelijk nodig hebt, kun je het milieu ontlasten. Met spots heb je eigenlijk op elk moment van de dag en tijdens elk moment van het jaar het perfecte licht tot je beschikking. Wil je eens bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn surf dan naar www.ledinbouwspots.nl.De voordelen van waterdichte badkamerspotjes
Op locaties waar je rekening moet houden met vocht en water zoals bijvoorbeeld in de badkamer, in je tuin of op de veranda kun je, als je toch van de voordelen van spotjes wilt profiteren, het gebruik van waterdichte badkamerspotjes of spotjes voor buiten overwegen. Met waterdichte inbouwspots moet je altijd de IP-waarden, die de mate van waterdichtheid aangeven, even goed bekijken.
Wanneer je graag op de badkamer de spotjes wilt gaan gebruiken, moet je kiezen voor een soort die bestand is tegen waterdamp of eventueel tegen vocht of condens dat kan ontstaan op het moment dat er door het nemen van een warme douche of een warm bad damp ontstaat.
In de tuin is het waarschijnlijk minder verstandig om de spots te installeren op plaatsen waar regenbuien of vocht direct op de inbouwverlichting terecht kan komen. Wat voor soort spots je ook wilt gaan plaatsen, ga altijd goed voorbereid te werk, vraag eventueel een expert op dit gebied om advies en zorg dat je de juiste materialen en het juiste toebehoren in huis hebt. Via de site van www.ledinbouwspots.nl kun je voordelig de producten van de allerbeste kwaliteit bestellen.

 
      11-04-2018 09:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Attentie:  mogelijke vertraging bij PostNL. Meer informatie