Login

Inbouwspots led zijn tegenwoordig een populaire vorm van verlichting. Ledlampen zijn duurzaam, verbruiken weinig energie en worden niet warm. Dit zijn allemaal voordelen van inbouwspots led ten opzichte van het gebruik van andere vormen van verlichting, bijvoorbeeld halogeenlampen, spaarlampen en gloeilampen. Het voordeel van inbouwspots is dat je ze gemakkelijk weg kunt werken in het plafond, in de muur of in bijvoorbeeld een kast, waar ze sfeervolle verlichting kunnen geven zonder veel onderhoud te vereisen. We kennen tegenwoordig allemaal wel de traditionele ronde vorm van inbouwspots led, maar er zijn ook allerlei andere soorten beschikbaar. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het plaatsen van inbouwspots led met een vierkante vorm? Hieronder vertellen we waar je deze spots zou kunnen toepassen en welke soorten er hiervan beschikbaar zijn.

Waar gebruik je vierkante inbouwspots led?

Hoeken geven een strakke en moderne uitstraling. Om deze reden worden vierkante led inbouwspots vaak toegepast in ruimtes als een woonkamer of een kantoor met een moderne inrichting. Interieuren met strakke meubels en afwerkingen en egale kleuren kunnen perfect worden afgewerkt met inbouwspots led met een net zo strakke, vierkante vorm. Natuurlijk kunnen deze inbouwspots led ook in andere omgevingen worden toegepast, wanneer je dat mooi vindt en ook eens een keer iets anders wil dan de standaard ronde vorm.

Soorten vierkante inbouwspots led die beschikbaar zijn

 
Net als bij ronde inbouwspots led, zijn er ook allerlei vierkante varianten beschikbaar. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren verlichting en toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan grotere inbouwspots led voor in het plafond, en kleinere voor bijvoorbeeld in de wand, als sfeer- of accentverlichting. Vierkante inbouwspots led zijn ook beschikbaar in kantelbare en dimbare varianten. Kantelbare gebruik je bijvoorbeeld wanneer je voldoende licht nodig hebt op een specifieke plek, en dimbare inbouwspots led kun je gebruiken om meer sfeer aan te brengen in een ruimte. Je kunt vierkante inbouwspots led onder andere kopen in de materialen aluminium en staal en in verschillende kleuren. Het is maar net welke vierkante inbouwspots led het beste bij jouw interieur passen!
      18-03-2017 19:09     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 LED Inbouwspots LEDS -  08-08-2019

Beste Kurt, Dit is afhankelijk van het type spot, de zaagmaten staan bij de spots. Op een uitzondering na zijn de spots ook aan de achterkant rond.

 Kurt -  07-08-2019

Kan je vierkante led spots ook met een gatenzaag in het gipsplafond in zagen of is dit aan de achterkant wel rond?

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -