Login
Huishoudens en bedrijven beginnen te wennen aan een groenere manier om ruimtes te verlichten. Het gebruik van Led inbouwspots wordt echt steeds populairder, en ze betreden zelfs de automarkt. Tegenwoordig proberen steeds meer autofabrikanten om Led inbouwspots te gebruiken voor de hoofdverlichting en het groot licht. Hier zijn enkele redenen waarom het gebruik van deze nieuwe technologie fantastisch is voor nieuwe auto eigenaren.

• Led inbouwspots verbruiken 70 % tot 80 % minder energie in vergelijking met standaard halogeen verlichting. Hierdoor verlengt het de levensduur van de accu van je auto.

• Aangezien Led inbouwspots een langere levensduur hebben in vergelijking met halogeenlampen, zorgt het gebruik van Led inbouwspots voor autoverlichting voor lagere onderhoudskosten.

• Tot slot nemen Led inbouwspots niet alleen minder energie en gaan langer mee. Het biedt ook meer visuele mogelijkheden die auto’s aantrekkelijker maken.

Omdat Led inbouwspots nog steeds een beetje duur zijn dezer dagen, vooral voor de auto productie, proberen sommige autobedrijven om eerst de hoofdverlichting aan te passen. Dit komt omdat de hoofdverlichting het meest wordt gebruikt, in vergelijking met halogeen groot licht. Hierdoor wordt de kostprijs van de productie van auto's met Led inbouwspots niet aangetast. Als je echt van plan bent een auto met LED koplampen te kopen, kun je hogere kosten verwachten, maar het zal je zeker een kosten - vriendelijke auto in de toekomst opleveren.

Led inbouwspots worden gebruikt door luxe auto’s

Voordat Led inbouwspots werden gebruikt in consumenten auto’s, begon het in luxe auto's, met inbegrip van hybride auto's die alleen op elektriciteit rijden. Dit is een van de grootste innovaties in de auto-industrie, omdat veel mensen energie-efficiënte auto’s zoeken. Een van de eersten die Led inbouwspots in de auto gebruikte is Lexus, die haar auto, de LS 600h L, uitrustte met LED hoofdverlichting en groot licht, met inbegrip van andere verlichting voor visuele esthetiek. Omdat Led inbouwspots ook zichtbaar zijn bij daglicht, zijn de meeste auto's van Lexus al uitgerust met dagverlichting. Een ander bedrijf dat gebruik maakt van Led inbouwspots voor auto's is Audi. In feite zijn de meeste Audi auto's al uitgerust met Led inbouwspots, vooral als het gaat om de koplampen en het groot licht. Het bedrijf heeft de Led inbouwspots zorgvuldig ontworpen om te passen bij de luxe functies van het merk. Aan de andere kant wordt het bij BMW gebruikt voor de bekende Halo-ring koplampen.

Led inbouwspots voor consumenten auto’s

Nissan en Honda zijn twee van de autobedrijven die al  met LED uitgeruste auto’s in een lagere prijsklasse leveren. Het 2013 model van de Kia Rio is een andere consumenten auto met Led inbouwspots. Aangezien meer en meer van deze bedrijven deze functies tegenwoordig leveren, verwachten mensen meer kostenefficiënte auto-functies in de toekomst. Het grootste probleem waarmee deze nieuwe technologie wordt geconfronteerd, zijn de wereldwijde verkeersregels. In Europese landen bijvoorbeeld, is het gebruik van deze technologie nog niet toegestaan vanwege de risico's die het met zich mee brengt. Hoewel het een kosteneffectieve manier is om auto’s voor de consument te produceren, kan het ook een risico vormen op de snelweg. Het kan de visuele esthetiek van auto's verbeteren, maar het is wel heel helder licht bij gebruik 's nachts. Dit zou andere bestuurders op de weg verblinden, wat zeker zal leiden tot ongelukken. Met de verkeersregels in het achterhoofd tijdens de ontwikkeling van Led inbouwspots voor auto's, richten autofabrikanten zich op de veiligheid van auto functies. Volvo's high - beam technologie, bijvoorbeeld, is een grote innovatie die je toelaat om elke soort voertuig op de weg te spotten. Hierdoor ben je in staat om auto's gemakkelijk te herkennen onder alle weersomstandigheden. Audi is een ander bedrijf dat nieuwe auto veiligheidsfuncties ontwikkelt, die je lichtsegmenten laat uitschakelen die andere bestuurders op de weg zouden kunnen verblinden.

Categorie: Led Inbouwspots
      28-03-2016 15:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -