Login
Door de jaren heen hebben wij natuurlijk van allerlei verschillende manieren gezien over hoe onze klanten gebruik maken van inbouw led spots. Was het eerder zo dat het gebruik van led inbouwspots vaak voorkwam in bijvoorbeeld een badkamer dan is dat vandaag de dag wel anders. Het gebruik van led spots is de laatste jaren namelijk sterk toegenomen en dat is eigenlijk ook niet zo raar. Vroeger was er een beperkt standaard assortiment van halogeen spots bij een bouwmarkt en verder was er weinig te koop. Sinds de opmars van led verlichting zijn de producenten zich ook gaan storten op led inbouwspots. De ontwikkeling van deze led spots heeft dan ook zeker niet stil gestaan en tegenwoordig zijn ze in allerlei soorten en maten op de markt.

Veel meer keuze in inbouwspots geeft mensen inspirerende ideeën.

De inbouwspots led van tegenwoordig hebben een mooi design en een mooie warm witte lichtkleur, deze zorgt voor een aangename sfeer en gezelligheid. Omdat het daarbij ook nog eens mogelijk is om led spots tegenwoordig traploos te dimmen worden ze voor nagenoeg alle ruimtes gebruik zoals een badkamer, keuken woonkamer, slaapkamer en zo af en toe zelfs voor een ruime hal. Een groot voordeel van led inbouwspots is dat u ze volledig kunt weg werken in een plafond en op deze manier optimaal gebruik kunt gaan maken van de lichtopbrengst.

Inbouw led spots in een woonkamer plafond zorgen voor een prima sfeer

Woonkamer led inbouwspots
Omdat het ook mogelijk is om de spots te gaan dimmen kunt u per ruimte beslissen wat voor een sfeer u graag wilt creëren. Wilt u in de keuken bijvoorbeeld veel licht omdat u daar aan het koken bent dan kunt u de inbouw led spots voluit aan zetten maar wilt u in een andere ruimte zoals de eetkamer een gezellige sfeer hebben dan kunt u daar de led spots traploos terug gaan dimmen. Wij raden onze klanten dan ook aan om het zekere voor het onzekere te nemen en te kiezen voor de dimbare led inbouwspots.

Geen lampen en kabels die in de weg staan of liggen meer in uw woonkamer

Zoals hierboven al vermeld is een voordeel van led inbouwspotjes dat u ze volledig in het plafond kunt weg werken en dus ook geen last meer heeft van lampen die in de weg staan of onnodig ruimte in beslag nemen. Een ander mooi bijkomend voordeel is dat u alle kabels in het plafond kunt weg werken en dus geen kabel van lampen meer in het zicht heeft. U zou zelf kunnen gaan overwegen om in bepaalde ruimtes alleen maar gebruikt te gaan maken van led inbouwspots. De inbouw led spots van tegenwoorden geven een mooie ruimte warm witte lichtstraal af die voor ruim voldoende licht zorgen in uw vertrek. Ook is het mogelijk om de led spots ieder een andere kant op te laten schijnen door de kantelbare lens. Zo kunt u er voor kiezen om in een bepaalde hoek van de kamer de led spots tegen een muur aan te laten schijnen terwijl een andere inbouwspots een object in uw woonkamer uit belicht.

Led inbouwspots voor in een muur of in een vloer

Ook dit zien we de laatste jaren steeds vaker, wij bij led inbouwspots led krijgen steeds vaker de vraag of men de inbouwspots ook mag inbouwen in een muur, een koof of in de vloer. Zeker in een vloer komt de laatste jaren steeds vaker voor. Mensen kiezen ervoor om de spots vlak langs de muur te gaan plaatsen zodat de spots richting plafond gaan schijnen en een lichtbundel afgeven tegen een muur. Dit kan voor een bijzonder mooi effect van uw muur gaan zorgen. Wilt u de spots niet volledig tegen de muur laten schijnen dan is het mogelijk door de kantelbare lens om de spots iets van de muur af te laten schijnen zodat u in de woonkamer over meer licht beschikt. Zo ziet u maar met de led inbouwspots van tegenwoordig is echt alles mogelijk

Er zijn verschillende wattages inbouwspots op de markt

Om te beginnen is het wattage van een led inbouwspots volledig anders dan die van een halogeen spots. Wilt u bijvoorbeeld een inbouwspots halogeen van 50 watt gaan vervangen dan is een LED inbouwspots van 3 watt ruim voldoende. Ook kunt u ervoor gaan kiezen om meerdere led spots te gaan plaatsen en deze te gaan dimmen. Een andere oplossing is als u minder inbouwspots wilt gaan plaatsen om voor de 5 watt LED inbouwspot te kiezen. Deze spots is een stuk krachtiger en vergelijkbaar me een halogeen lamp van 100 watt. Wilt u dus een totale lichtopbrengst in uw woonkamer van 500 wat dan kunt u kiezen voor 5 led inbouwspots van 5 watt. Wilt u 500 watt bereiken met led inbouwspots van 3 watt dan zult u ongeveer 10 led inbouwspotjes van 3 watt nodig hebben. Het voordeel van de laatste oplossing is dat u meer led spots gaat plaatsen dus ook meerdere lichtpunten in de kamer heeft en deze dus ook afzonderlijk van elkaar kunt gaan richten. Heeft u echter gewoon veel licht nodig op bijvoorbeeld een hobby kamer dan kunt u gaan overwegen om te kiezen voor 5 led inbouwspots van 5 watt per stuk.
      30-03-2016 20:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -