Login
Led Inbouwspots zijn ook uitermate geschikt voor in een dak rand rondom uw woning. Vaak zien we het gebruik van led spots alleen in huis en zo af en toe onder een carport of in een serre. Vroeger zag men echter ook regelmatig dan mensen hun woning verfraaien door het gebruikt van halogeen spots in de dankrand van een woning en dat gaf vaak een bijzonder mooi resultaat. De laatste jaren is dit een stuk minder geworden omdat steeds meer bekend werd hoeveel stroom led inbouwspotjes gebruiken. Zeker in de wintermaanden stond deze verlichting dagelijks vele uren aan. Deze vorm van verlichting werd niet alleen voor de sier gebruikt maar ook voor de veiligheid, het is zeker als het in de winter of herfst maanden weer eerder donker wordt wel prettig als uw woning goed verlicht is, en bovendien gaf het een erg mooi resultaat. Zo af en toe ziet men ook wel dat dit gebeurt bij kantoor panden om het kantoor een mooie uitstraling te geven. De downlights werden vaak in een koof rondom het dak gemonteerd zodat de lichtbundel mooi naar beneden op de grond schijnt. De laatste jaren zag men dit helaas steeds minder vaak voor komen omdat de halogeen spots nogal wat stroom verbruiken en dat is slecht voor uw energie rekening en ook voor het milieu.

Inbouwspots met led zijn de oplossing om uw woning mooi en goedkoop te verlichten

Tegenwoordig is hier een mooie oplossing voor, het is namelijk mogelijk om uw woning energie zuinig mooi te verlichten en wel met het gebruik van led inbouwspots. Er zijn nu led inbouwspots op de markt die slecht 3 watt stroom per uur verbruiken en toch een flinke lichtopbrengst hebben. Een inbouw led spots van 3 watt geeft namelijk net zoveel licht als een halogeen inbouwspots van 50 watt. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust en stappen daardoor over op inbouwspots led. Zeker in nieuwbouw woningen zien we het gebruik van led spots binnen en buiten het huis steeds vaker. Indien u uw woning een sfeervolle uitstaling wilt geven met inbouwspots van led dan hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Was het vroeger zo dat u bijvoorbeeld 15 led spots nodig had van 50 watt per stuk om een woning een mooi te verlichten dan kan dat tegenwoordig met led inbouw spots van 3 watt per stuk en dat scheelt toch 15 keer 47 watt. 

Inbouwspots led rondom uw huis plaatsen is eenvoudig

De inbouwspots zijn erg gemakkelijk in uw dakrand te plaatsen en u kunt ze handig met elkaar doorverbinden. Bij het gebruik van halogeen inbouwspots had u vroeger ongeveer per 6 spotjes een transformator nodig, het nadeel hiervan is dat als de trafo stuk gaat alle spots die achter de trafo zijn aangesloten niet meer werken.  Bij inbouw led spots is dit niet het geval. Elke led inbouwspot heeft zijn eigen mini trafo die ervoor zorgt dat de stroom wordt omgezet van 230 volt naar 12 volt. Deze trafo’s worden minimaal belast en gaan veel minder snel stuk. Mocht er na verloop van tijd toch een trafo stuk gaan dan zult u zien dat alleen de ene inbouwspot die achter deze transformator zit niet meer werkt. De transformator is erg gemakkelijk te vervangen door een klik systeem en u hoeft niet de dakrand open te halen omdat de trafo vlak bij de led inbouwspot ligt. Het is dus een kwestie van de led inbouwspots even uit de dakrand te halen en de trafo te vervangen en uw led inbouwspot doet het weer. Op de led inbouwspots uit onze webwinkel zit een garantie van 3 jaar en de transformators vervangen wij indien ze stuk gaan gratis. Het enige wat u hoeft te doen is ons een email te sturen met uw bestelnummer en vermelden om welke trafo het gaat. Meer informatie over het dimmen van led inbouwspots en algemene informatie vindt u op onze blog pagina
      03-06-2016 20:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -