Login
Waar veel mensen hun inbouwspotjes nog in een plafond plaatsen in een keuken of badkamer en recht naar beneden laten schijnen is dit vandaag de dag wel anders. Er zijn tegenwoordig heel wat nieuwe modellen op de markt waaronder led spots met een kantelbare kop. Dit maakt het mogelijk om de inbouwspots in ieder door u gewenste richting te laten schijnen.
 

Gebruik van de inbouw spots in uw woonkamer

Een mooie serie inbouwspots in gebruik in een woonkamer

Inbouw led spots geplaatst in een mooi plafond geven een mooie sfeer.
Als u besloten heeft om in uw woonkamer een verlaagd plafond te maken of het is voor u mogelijk om de gaten in het plafond te laten boren dan zijn inbouwspots voor u de juiste oplossing om uw woonkamer te gaan verlichten. Het voordeel van nieuwe generatie led inbouwspotjes is dat ze beschikken over power leds en dit maakt het mogelijk om een sterke maar ook mooie en warm witte lichtstraal te creëren en dat alles met een verbruik van maar 3 watt per inbouwspot. Zeker omdat de meeste mensen kiezen om meerdere inbouw led spots in hun plafond te plaatsen kan dit enorm in de energie rekening schelen. Bij led inbouwspots leds is dit de meest verkochte 3 watt inbouwspot. Een stevig en degelijk model met een tijdlose uistraling en een scherpe prijs

Een krachtige lichtstraal dankzij de power led

Als onze inbouw led spots beschikken over krachtige power leds en dat maakt het mogelijk om een mooie lichtbundel op uw meubels in uw woonkamer te laten schijnen. Dit kan natuurlijk ook een schilderij aan de muur zijn of een foto. Groot voordeel van de lichtstraal die uit inbouwspots komen is dat deze lichtbron niet warm is en dus niet slecht is voor uw schilderen en of foto’s. De inbouwspots uit onze winkel zijn allemaal voorzien van een mooie heldere lichtbron. En met helder bedoelen we eigenlijk dat als u de spots voluit zet u een mooie krachtige straal licht krijgt op uw keuken blad, werkblad of op uw woonkamer vloer. En dat alles terwijl de inbouw led spots een kelvin waarde van 2700K hebben. Dit houd niks meer of minder in dat de spots over een mooie warm witte lichtkleur beschikken die voor veel gezelligheid in uw woonkamer kan zorgen. Zo zit u maar inbouwspots hebben vele voordelen ten opzichte van halogeen spots.

Een plafond waar led inbouwspotjes worden geplaatst in aanbouw
Een extra verlaging in ene plafond waar led inbouwspots in komen

 


      23-07-2016 19:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -