Login
Spaarlampen zijn vele jaren gebruikt als huishoudelijke en commerciële verlichting. Net zoals spaarlampen, krijgen LED lampen nu steeds meer wereldwijde erkenning vanwege zijn energie-efficiëntie en verlichtingsmogelijkheden. In de toekomst wordt verwacht dat de meeste instellingen op de wereld, woning of bedrijf, LED Inbouwspots zullen gebruiken voor algemene verlichtingsdoeleinden. Tegenwoordig twijfelen veel mensen nog steeds aan deze vooruitgang, want het is nog steeds duur in vergelijking met traditionele verlichting.

Verlichting van de keuken met LED Inbouwspots

De keuken is een plek waar het meeste werk wordt gedaan in huishoudens. Dit is de reden waarom de keuken een goede verlichting nodig heeft. Wanneer je je keuken gaat verbouwen, wil je misschien LED lampen aanschaffen, vanwege de energie-efficiënte mogelijkheden. Bovendien, is het een mooi accent licht voor planken en andere armaturen, voor design doeleinden.De verlichting voor keukens is opgebouwd uit lagen. De bovenste laag bestaat uit hanglampen, hier kun je gebruik maken van verzonken LED lampen. Het is geweldig voor plafonds, maar het gebruik ervan alleen, is niet genoeg om voldoende licht in de keuken te hebben. Stel je voor dat je in een keuken werkt met onvoldoende licht. Het kan dan heel moeilijk zijn om voedsel te bereiden, of andere taken in de keuken te doen zonder voldoende licht. Dus, moet je andere lagen LED- lampen aanbrengen, op kasten, planken, en verlichting bij het kookeiland.

• LED lampen voor plafondverlichting

De LED lampen van tegenwoordig zijn uitgerust met verschillende functies. Voor hanglampen, is het belangrijk om de juiste stralingshoek te kiezen om goede verlichting te bieden in je keuken. Kies ook de licht temperatuur van de LED lampen voorzichtig. Als je gewend bent aan de temperatuur van je oude armatuur, kies dan gewoon iets met de equivalente kleur en hoeveelheid licht, die wordt gemeten in lumen.

• LED Inbouwspots voor verlichting van de kasten

Veel mensen negeren dit soort dingen bij het installeren van LED lampen in de keuken. Eigenlijk is dit juist heel belangrijk, aangezien deze verlichting voor licht zorgt tijdens je keuken werkzaamheden. Het kan erg duur zijn, vooral als je  LED lampen aanschaft, dus heb je een goed lichtplan nodig. Met een lichtplan, koop je niet onnodig verlichtingsarmaturen. Voor mensen die meer willen focussen op de visuele esthetiek wanneer ze de keuken gaan verbouwen, is het ook een geweldig idee om LED inbouwspots te installeren aan de binnenkant van kasten met glazen deuren. Dit geeft een groot effect in keukens, vooral de lampen met warmere licht temperaturen. Hanglampen die gebruik maken van LED lampen zijn ook een geweldige toevoeging aan de visuele esthetiek van je keuken. Je hebt vast wel eens van iemand gehoord dat het gebruik van tl-lampen tegenwoordig nog altijd beter is. Als je je keuken verlichting niet wilt aanpassen met behulp van LED lampen, dan is deze vorm van verlichting nog steeds beter dan gloeilampen die tot 70 % van de energie die het neemt niet voor het verlichten gebruikt. Dus, waarom zou je omschakelen? Een van de belangrijkste redenen waarom mensen overstappen van tl-lampen naar LED lampen is dat de meeste tl-lampen kunnen niet worden gedimd. Er zijn tegenwoordig dimbare spaarlampen op de markt, maar het " gedimde " effect is niet groot. Als je gloeilampen gebruikt met dimbare schakelaars, bespaar je nog steeds geen geld op de verspilde energie. Tot slot, is het heel moeilijk om spaarlampen weg te gooien vanwege hun kwikgehalte, dit materiaal is schadelijk. Niet alleen voor mensen, maar ook voor andere levende organismen. Voor bedrijfsvestigingen, is de overstap van tl-lampen naar LED lampen een betere keuze om afvalkosten te elimineren. Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur. Als je je keuken wilt uitrusten met moderne verlichtingsarmaturen, dan is het is een geweldig idee om LED inbouwspots te gebruiken. Plus red je de planeet een beetje doordat je geen schadelijke stoffen in het milieu brengt.
      27-05-2016 20:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -