phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Led Inbouwspots in een boerderij

Led Inbouwspots in een boerderij

Een kleine update over de projecten van led inbouwspots led, afgelopen weken hebben wij onze medewerking verleend aan een bijzonder project en dat delen wij graag met u. Ergen in een mooi plaatsje in Twente hebben wij een mooie woonboerderij mogen voorzien van led inbouwspotjes. Dit project was voor ons een flinke uitdaging omdat de woning niet over een verlaagd plafond beschikt en de inrichting en het design in originele staat moest blijven bestaan. Voor ons een mooie uitdaging om een moderne manier van verlichten met led inbouwspots te combineren met een ouderwetse inrichting en uitstraling van een boerderij woning. Om te beginnen was de wens van de klant een gezellige en aangename sfeer te creëren in de woning.

Mooie sfeervolle led inbouwspots in een prachtige boerderij woning

De keuze voor de kleur licht was voor ons dus niet zo moeilijk, een warme gezellige sfeer krijgt men namelijk door een gezellige lichtkleur te gebruiken, wij hebben dan ook gekozen voor led inbouwspots van 2700 kelvin, dit is vergelijkbaar met de kleur van halogeen inbouwspots en met kaarslicht.

Het plaatsen en bepalen van de plek van de inbouwspots

Dit was een lastige maar leuke klus. In overleg met de bewoners zijn er in het donker een aantal led inbouwspots geplaats op bepaalde plekken in de woning om de lichtkleur en sfeer te testen. Na dit te hebben gedaan is de plaats van de led spots bepaald en de lichtsterkte per led inbouwspot. De lichtsterke van de inbouwspots aan het plafond moest sterker zijn dan de wat lager hangende spots. Ook in deze woning is weer gekozen voor de dimbare led inbouwspots met een kantelbare kop zodat de bewoners de keuze hebben om de lichtstraal en de lichtsterke achteraf aan te passen. Al met al was het voor led inbouwspots led een uitdagend project met een prachtig mooi resultaat en belangrijker nog met een zeer tevreden klant. Zo ziet u maar ook een moderne vorm van verlichting kan voor een prachtige resultaat zorgen in combinatie met een stukje nostalgie.

Het portiek van de woning is aangepast aan de binnen sfeer van de woning

Achteraf was deze klant zo onder de indruk van de mooie sfeer in de woning dat de klant later contact met ons heeft gezocht om deze sfeer ook in het portiek van de woning te plaatsen. Na overleg met de bewoners is besloten om in het portiek dezelfde verlichting en led inbouwspots te plaatsen als in de woning. We hebben hier gekozen voor twee sterke dimbare inbouwspots van 5 watt die loodrecht vanaf het plafond van het portiek naar beneden schijnen. Dit resulteert in twee mooie lichtstralen die een mooie effect aan de muren geven en de geplaatste pilaren in het portiek. Een mooi resultaat en ook nog eens functioneel, de klant kan nu goed zien wie er voor zijn voordeur staat en de sterke verlichting houd ongenode gasten op afstand.
      17-07-2016 18:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up