phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Led Inbouwspots met een lage inbouw diepte

Led Inbouwspots met een lage inbouw diepte

Inbouw led spots zijn ideaal om in uw plafond in te bouwen, het grote voordeel is dat ze een beperkte inbouw diepte hebben en elke led inbouwspot beschikt over een aparte transformator. Als u de spots aan elkaar hebt gekoppeld is het mogelijk om de led inbouwspots een bewegingssensor  aan te sluiten, alle door ons verkochte led inbouwspotjes zijn hiervoor geschikt zowel de dimbare spots als de niet dimbare spots.

Voordelen van een bewegingssensor

Een bewegingssensor heeft zo zijn voordelen. Meestal worden ze gebruikt voor onder een carport en af en toe in een serre of buiten overkapping zoals in een tuinhuisje. Het gebruik van led inbouwspots in een carport met bewegingssensor is vooral om een stukje veiligheids gevoel bij mensen te geven. Het is wel zo prettig als iemand onder uw carport komt dat de verlichting aan gaat en deze na verloop van tijd vanzelf weer uit gaat.

Gebruik van led inbouwspots in een carport met bewegingssensor

In een serre is het vooral handig dat de spots aan gaan als u er binnen komt lopen. Het is bij een sensor mogelijk om een tijd in stellen naar uw keuze hoe lang de spots moeten blijven branden. Zolang in binnen het bereik van de sensor bent zullen de spots aan blijven en op het moment dat u het bereik verlaat zullen de spots uitgaan door de door u aangegeven tijd.
 
Het is mogelijk om zoveel led inbouwspots als u wilt achter een bewegingssensor te plaatsen, echter kan het prettig zijn om deze in verschillende secties op te delen. Denkt u aan een aantal spots achter in uw tuin onder een kleine overkapping waar bijvoorbeeld uw otto’s staan, het zou handig zijn dat deze apart van uw andere led spots aan gaan. Zo kunt u ervoor kiezen om uw led spots in de serre aan te laten zo lang u in de serre aanwezig bent en de spots op de plaats waar uw otto’s zich bevinden uit te laten gaan.

Direct alle inbouwspots bekijken met een lage inbouwdiepte
      09-06-2016 11:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up