phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Led Inbouwspots en Led Inbouwlampen

Led Inbouwspots en Led Inbouwlampen

Vaak denken mensen bij inbouwspots aan een verlaagd plafond maar er zijn veel meer mogelijkheden bij het plaatsen van led inbouwspots, u kunt de led spots namelijk prima in een kast plaatsen. Hoe handig is het wel niet als u de kast open doet en de verlichting gaat aan. LED Inbouwspots worden in het geheel niet warm en hebben dus ook geen invloed op uw kleding of andere artikelen die u in de kast heeft liggen. Een groot voordeel van led inbouwspots is ook dat ze maar heel weinig ruimte in beslag nemen en u kunt ze weg werken in het plafond van de kast of op 1 van de lig planken. Op deze manier zit er nooit meer een lamp in de weg en heeft u een mooi verlichte kast zonder ruimte verlies. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere spots per plank te gaan plaatsen. Zo zou u als u een wat grotere kast heeft er voor kunnen kiezen om 2 led inbouwspots per plank te gaan plaatsen. Als u de spots mooi verdeeld over de plank heeft u met het plaatsen van 2 spotjes van 3 watt al een flinke lichtopbrengst die vergelijkbaar is met 100 watt, dit is ruim voldoende om uw kast te verlichten en u zult er veel gemak van hebben.

Inbouwspots led aan de buitenkant van de kast plaatsen geeft een mooi effect

Het plaatsen van inbouw led spots in een kast is natuurlijk een handig idee, dit geeft vooral veel comfort. Maar er is nog een mogelijkheid voor het plaatsen van inbouwspots led in een inbouw kast. Veel mensen hebben over de volle lengte van een muur een prachtige inbouwkast geplaatst, veelal komt dit voor in de slaapkamer. De verlichting in de kast is in orde en zorgt voor een hoop comfort, maar soms wil het oog ook wat. Veel mensen kiezen dan om de bovenstaande rand die vaak iets uitsteek over het dak van de inbouwkast te voorzien van led inbouwspotjes, het voordeel is dat u eenvoudig weg alleen een paar gaten in het hout hoeft te boren en de inbouwspots led kunt gaan plaatsen. De bovenkant van de plank ziet u immers toch niet, op deze manier is het mogelijk om een mooi effect op de grond en tegen de wand van uw kast te krijgen omdat de inbouwspots recht naar beneden schijnen. Bovendien geeft het een mooi afgewerkt effect op uw kast want u zult geen kabels zien, die kunt u namelijk mooi bovenop de kast weg werken. Het is natuurlijk mogelijk om deze spots in en buiten uw kast aan te sluiten op dezelfde schakelaar als uw led inbouwspots in het plafond van uw woonkamer, mocht u dit niet willen dan is het een mogelijkheid om de led spots achter een aparte schakelaar te plaatsen.

Inbouw led spotjes traploos dimmen naar wens is heel goed mogelijk

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor dimbare led inbouwspots en led inbouwlampen op uw woonkamer of voor in uw kast, dit heeft als groot voordeel dat u zelf de lichtopbrengst van de led inbouwspot kunt regelen. Onze inbouwspots van 3 watt hebben al een flinke lichtopbrengst en in veel gevallenis dat mooi als mensen om veel licht verlegen zitten maar in veel situaties is het ook handig als u de led spots kunt dimmen. Denkt u maar eens aan de avonduren als u in bed licht en u wilt nog even lezen terwijl uw partner graag wil gaan slapen, het is dan mogelijk om de inbouwspots led afzonderlijk van elkaar te gaan dimmen en om de spots led te gaan kantelen zodat u de lens de juiste richting geeft en alleen de plek verlicht is die u wilt. Zo ziet u maar led inbouwspots zijn niet alleen energie zuinig maar u heeft ook nog eens alles zelf in de hand, u kunt de spots op deze manier een persoonlijk tintje geven en de inbouwspots zo gebruiken als u dat wilt.

Categorie: Woonkamer
      19-03-2016 21:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up