Login

LED is de nieuwste vorm van verlichting en neemt een belangrijke plaats in de toekomst in. Het is een energiezuinige en voordelige soort verlichting die ook nog eens milieuvriendelijk is. Ledinbouwspotsleds.nl is een webwinkel in kwaliteit led verlichting voor een bijzonder scherpe prijs voor particulieren en voor bedrijven. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod LED verlichting en toebehoren. Wij hebben voor iedere particulier en bedrijf een passende oplossing en mocht u advies op maat nodig hebben dan geven wij u dat graag. U kunt daarvoor contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

LED inbouwspotjes zijn de toekomst voor zowel particulieren als  bedrijven


LED verlichting heeft veel voordelen, zo gebruikt LED verlichting erg weinig energie en is het erg duurzaam het gaat namelijk tot wel vijftigduizend uur mee. Bij Ledinbouwspotsleds.nl kunt u terecht voor de beste kwaliteit LED Verlichting voor een bijzonder scherpe prijs. In vergelijking met halogeen verlichting gaat een led spotje vele malen langer mee. Een halogeen spot heeft een levensduur van ongeveer 3000 uur en een led  inbouwspot gaat tot wel 50.000 uur mee, bovendien neemt de lichtopbrengst van led verlichting naar mate de lamp meer gebruikt is niet af. Een ander groot voordeel is dat LED Lampen niet schadelijk zijn voor het milieu, ze bevatten geen schadelijke stoffen en dat is wel zo veilig. Zo ziet u maar er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een goede en goedkope vorm van LED Verlichting.

U kunt bij ons terecht voor LED inbouwspots in alle soorten en maten: een oplossing hebben wij altijd

Ledinbouwspotsleds.nl is al sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier in LED verlichting. In onze online winkel vindt u alle soorten LED Verlichting en bovendien zijn wij aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk zodat u veilig online kunt winkelen.. Ledinbouwspotsleds .nl levert LED Verlichting voor zowel particulieren al bedrijven u kunt dan ook bij ons terecht voor verlichting in uw kantoor, etalage maar ook voor uw woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer, serre of carport en dat voor een betaalbare prijs. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben voor u een oplossing op maat of u nu een particulier bent of een bedrijf en of het nu om grote of kleine aantallen gaat Ledinbouwspotsleds.nl is altijd uw betrouwbare partner.

De besparing die u maakt door minder energie verbruik door het gebruik van led verlichting kan flink oplopen voor zowel particulieren en bedrijven. Zo heeft u het voordeel dat u minder betaald en het milieu het voordeel dat het minder wordt belast. Op deze manier ontstaat er dus een win – win situatie. Om het verhaal compleet te maken berekend Ledinbouwspotsleds.nl geen verzendkosten en maakt u gebruik van een vriendelijke en overzichtelijke webwinkel.

Verschillende merken LED chips voor LED inbouwspotjes


In de LED industrie zijn er eigenlijk maar twee echt vooraanstaande merken en daar willen wij van LEDinbouwspotsleds.nl de andere merken zeker niet tekort mee doen maar de soorten Cree LED chip  en Bridgelux LED zijn toch wel de meeste bekende maar belangrijker nog de meest gebruikte led chips. Om u een en ander duidelijk te maken over hoe belangrijk deze chips zijn kunnen we erg kort zijn. De levensduur van uw led verlichting is grotendeels afhankelijk van de LED chip die in uw verlichting zit. Er gaan veel verhalen rond over welke chip nu het beste is maar eigenlijk is het antwoord erg kort. Beide chips zijn van bijzonder hoogwaardige kwaliteit en Ledinbouwspotsleds maakt dan ook gebruik van beide merken. Bovendien krijgt u bij ons 3 jaar allrisk garantie op uw led verlichting dus geen enkele reden om u zorgen te maken over welke chip er gebruikt wordt.
      22-10-2016 18:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -