phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Straal waterdichte led inbouw spots badkamer

Straal waterdichte led inbouw spots badkamer


Ben je op zoek naar leuke spotjes die je boven de douche of de badkuip kunt plaatsen in de badkamer? Die je een mooie en sfeervolle verlichting kunnen geven voor elke ochtend, middag én avond? Dan kun je kiezen voor straal waterdichte led inbouwspots, die goed tegen water kunnen. Zo heb je een mooie én veilige verlichting de badkamer. Hoe kun je straal waterdichte badkamer led inbouwspots herkennen, waar kun je ze plaatsen, en wat zijn de verschillende varianten?

Hoe herken je straal waterdichte badkamer led inbouwspots?Je kunt straalwaterdichte inbouwspots herkennen aan de IP44-waarde. Alle badkamer led inbouw spots hebben een IP-waarde, waaraan je kunt zien hoe goed ze tegen water kunnen. Over het algemeen betekent een hogere waarde een betere weerstand tegen water. Led inbouw spots badkamer met een IP44-waarde zijn dus straalwaterdicht, en kunnen er dus tegen als er stralen water overheen komen tijdens het douchen of badderen. Daarom zijn deze erg geschikt voor in de badkamer. 

Waar kun je straal waterdichte led inbouwspots badkamer plaatsen?Straal waterdichte led inbouwspots met een IP44-waarde zijn geschikt om recht boven de douche of het bad te plaatsen. Je kunt ze niet in de badkuip zelf plaatsen, omdat ze dan nog te veel in aanraking komen met water. Hiervoor heb je inbouwspots nodig die dompel waterdicht zijn, en dus een nog hogere IP-waarde hebben. 

Welke soorten straal waterdichte badkamer led inbouwspots zijn er?Je hebt straal waterdichte badkamer led inbouw spots in allerlei varianten. Wil je graag helder licht, of wat minder fel? Of ben je op zoek naar de optie om het licht zelf te dimmen, met behulp van een dimmer? Wil je dat de spotjes kunnen kantelen, of moeten ze juist altijd in één richting schijnen? Er zijn talloze mogelijkheden, ook voor straal waterdichte led inbouwspots badkamer. Ook kun je nog variëren met de kleur van de inbouwspots en het licht, zodat de verlichting helemaal aansluit bij de stijl van jouw badkamer.
      06-11-2016 18:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up