Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / Gratis Verzending

Gratis Verzending

Wij van LEDinbouwspotsleds proberen op allerlei manieren zo goedkoop mogelijk te werken en dat is ons aardig gelukt; ook hebben wij prima afspraken kunnen maken met post.nl. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat wij in staat zijn om alle bestellingen binnen Nederland en naar Belgie > € 75,- gratis te verzenden. Al onze bestellingen gaan via post.nl en als u uw bestelling op werkdagen voor 21.00 plaatst wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Houd er echter wel rekening mee dat het post.nl niet altijd lukt om uw bestelling de volgende dag te bezorgen, ook bij post.nl heeft men soms te maken met onvoorziene omstandigheden. Heeft u uw bestelling na 2 dagen nog niet ontvangen dan is het verstandig om contact met ons op te nemen.

Verantwoordelijk over uw bestelling

De verantwoordelijkheid van uw bestelling ligt altijd bij ons, er zijn webwinkels die als ze uw bestelling hebben verzonden de verantwoordelijkheid van de bezorging bij u en post.nl neerleggen. Wij van ledinbouwspotsleds.nl vinden dit een kwalijke zaak en nemen onze verantwoordelijk wel. Wordt uw bezorging niet bezorgd of raakt deze kwijt dan kunt u contact met ons opnemen en wij zullen uw bestelling kosteloos nogmaals verzonden.

Niet aangetekend verzenden

Bestellingen onder de 100 euro verzenden wij niet aangetekend, simpelweg omdat 99,9% van alle zendingen gewoon overkomen en het voor ons goedkoper is om niet aangetekend te verzenden. Verder heeft dit ook als voordeel voor u dat u niet persoonlijk voor de zending hoeft te tekenen en het voor de postbode dus mogelijk is om het pakketje in een schuur of bij de buren achter te laten. Zendingen boven de 100 euro moeten wij helaas wel aangetekend verzenden.

Zendingen naar Belgie

Houd er rekening mee dat zendingen naar Belgie langer onderweg zijn dan 1 dag, onze ervaring leert dat het meestal tussen de 3 en 4 dagen duurt voordat een zending naar Belgie wordt bezorgd. Let op dat u bij een zending naar Belgie duidelijk en juist uw naam en adres invult het is voor ons niet mogelijk om de juistheid van het adres te controleren.

Mijn pakket service

Het is ook mogelijk om uw zending via mijn pakket te volgen, u moet daarvoor een account aanmaken bij post.nl. Meer informatie over Post NL Checkout.

Vragen, bel ons op 0541 856 984 of vul het contact formulier in.