phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Home / Retourzenden

Retourzenden

Retour informatie

Bij Ledinbouwspotsleds heeft u het recht om de bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren.  U krijgt binnen enkele werkdagen het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zenden van uw bestelling naar Ledinbouwspotsleds zijn voor uw eigen rekening.

Vul het retour formulier zo volledig mogelijk in en voeg deze toe aan uw retour zending. Het retour formulier vindt u hier.

Door contact op te nemen met Ledinbouwspotsleds kunnen wij  u vaak direct verder helpen met informatie over andere artikelen en of het ruilen van de artikelen.

Verkeerd artikel ontvangen?

Wij vragen u hiervoor om telefonisch contact met ons op te nemen. Houd uw order nummer bij de hand voor een snelle afhandeling.

Verkeerd artikel besteld?

Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking mag u dit artikel aan ons retourneren. Vul hiervoor altijd het retour formulier in en voeg deze toe aan uw retourzending.

Garantiebepaling

Al onze artikelen hebben een garantieperiode van 36 maanden. Indien u een defect product heeft en aanspraak wilt doen de garantie, dient u contact op te nemen met Ledinbouwspotsleds. Bij voorkeur per mail info@ledinbouwspotsleds.nl onder vermelding van uw bestelnummer en defecte artikel nummer.

Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up