Login
Home / Per ruimte / LED inbouwspots badkamer / Niet Dimbaar

Niet Dimbaar

 
Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending NL & BE
Voor 21:00u besteld, morgen in huis
3 jaar garantie


Niet dimbare led inbouwspots badkamer


Gaat u een nieuwe badkamer aanleggen, of is uw badkamer aan nieuwe verlichting toe? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod aan badkamer led inbouwspots. Led inbouwspots zijn de ideale lampen voor het verlichten van uw badkamer: niet alleen zijn ze zuinig en verbruiken ze weinig energie, maar ze geven ook een prachtig helder licht in uw badkamer, precies zoals u dat wenst.
Waterdichte led inbouwspots voor in de badkamer

Het verschil tussen gewone led inbouwspots en led inbouwspots voor in de badkamer is dat de badkamer spots natuurlijk een zekere vorm van waterdichtheid moeten hebben. Door onze lampen in uw badkamer te installeren, bent u ervan verzekerd dat uw spots bestand zijn tegen opspetterend water uit het bad en de douche en tegen opstijgend condens. Zo hebt u op een veilige manier een prachtige warmwitte verlichting in uw badkamer, waarbij u op ontspannen wijze de dag kunt beginnen én beëindigen.

Verschillende inbouwdieptes voor uw badkamer


Regelmatig maken mensen zich zorgen over de inbouwdiepte van hun verlaagd plafond in de badkamer. In sommige huizen is het niet haalbaar om een diep laag plafond in de badkamer aan te leggen, waar de inbouwspots in geplaatst kunnen worden. Gelukkig hebben wij ook hier een oplossing voor: badkamer led inbouwspots met een extreem lage inbouwdiepte. Onze spots met een inbouwdiepte van slechts 25 mm passen in ieder verlaagd plafond, zodat iedereen kan kiezen voor een mooie ledverlichting in de badkamer. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor inbouwspots met een iets hogere inbouwdiepte, in verschillende kleuren en diameters. Al onze spots worden geleverd met een bijbehorende transformator, zodat de installatie van de lampen u wel erg gemakkelijk gemaakt wordt. Zo kiest u bij ledinbouwspotsleds.nl voor een veilige, maar vooral ook mooie verlichting in uw badkamer!

Dimbare led inbouwspots kunt u hier vinden.

Betaalmogelijkheden


 


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -