Garage spots

Garage spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Garage spots voor helder en prettig licht in de garage

Of je nu je auto in de garage hebt staan of je hier vooral veel spullen opbergt. Het is erg fijn als je goed licht in de garage hebt. Afhankelijk van wat je in de garage doet, kies je de verlichting die daarbij past. Heb je vooral veel rotzooi en kom je liever niet te vaak in de garage? Dan is het geen must om te gaan voor sfeerlicht. Maar ben je graag in de garage aan het klussen, dan wil je goed licht, maar ook licht dat prettig is voor de ogen. In het ruime assortiment van Ledinbouwspotsleds.nl zijn er vast en zeker voor jou geschikte led spots voor de garage, zoals inbouwspotjes of opbouwspotjes te vinden. Ga in ieder geval voor helder en prettig licht in jouw garage.

Garage spots inbouw of opbouw?

Qua verlichting in je garage kun je kiezen uit verschillende soorten lampen. Ga voor led inbouwspots of led opbouwspots of led wandlampen. De verlichting die jij kiest, is afhankelijk van jouw smaak en het doel van de verlichting in de garage. Led spots geven goed helder licht, alleen installeer je inbouwspots in het plafond en opbouwspots op het plafond of eventueel aan de muur. Bij inbouwspots moet je dus wel je plafond kunnen verlagen, omdat de inbouwdiepte van de inbouwspot weggewerkt moet worden. Wanneer je het plafond in de garage niet of nauwelijks kunt verlagen, dan kun je mogelijk nog kiezen voor mini inbouwspots led of led inbouwspots met lage inbouwdiepte. Indien je plafond niet verlaagd kan worden, kies dan voor led opbouwspots of voor led wandlampen bij voldoende ruimte aan de muur.

Mogelijkheden garage spots

Wanneer jij gaat voor led verlichting in de garage, dan zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Voor welke vorm, kleur armatuur of lichtkleur ga je? Bij de keuze van de juiste garage spots is het belangrijk te weten wat je doel is van je garage en zo te bepalen welk licht daarbij het beste past. Wil je je licht kunnen kantelen en draaien of ook kunnen dimmen indien gewenst? Of je nu gaat voor inbouwspots, opbouwspots of wandlampen, er is vast een led lamp die jij ideaal vindt voor in jouw garage.

De juiste IP waarde voor garage spots

Wanneer je verlichting koopt, is het belangrijk dat je ook kijkt naar de veiligheid van de lampen. Helemaal wanneer de ruimte vochtig kan zijn. Je gaat er niet vanuit dat je garage vochtig is of dat er nattigheid aanwezig is, maar wanneer je sowieso geen risico wilt lopen, dan kun je hier rekening mee houden met de IP waarde van de led lampen. Indien je niet de juiste IP waarde voor je verlichting in de garage hebt en deze niet bestand is tegen vocht of nattigheid, dan kan er kortsluiting en zelfs brand ontstaan. Daar zit je niet op te wachten, dus ga voor de led spots met de juiste IP waarde. Spots met een IP waarde IP44 zijn prima om in de garage te installeren. Deze spots zijn spatwaterdicht en zo loop je geen gevaar als het vochtig of nat wordt in de garage.

Led garage spots aanschaffen

Met de juiste spots in je garage ga je voor helder en prettig licht waar je het licht ook voor nodig hebt. De garage is een ruimte waar je in ieder geval goed zicht wilt hebben, dus goed licht is dan een must. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een groot aanbod aan led spots die geschikt zijn voor de garage. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen adviseren over de beste garage spots voor jou.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top