Gevel spots

Gevel spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Gevelspots led als sfeervolle wandverlichting

Wil jij buiten wat meer verlichting, om beter te kunnen zien of omdat je vindt dat het wat meer uitstraling geeft? En heb jij aan de buitenzijde van je huis een geschikte muur voor verlichting? Dan is gevelverlichting zeker een goed idee! Of je nu gaat voor gevelverlichting led aan je bedrijfspand, je huis of schuur. Met gevel spots buiten zorg je ervoor dat het ‘s avonds buiten goed verlicht is en dat je sfeervolle wandverlichting hebt.

Wandverlichting

Wandverlichting komt in verschillende benamingen. Denk aan wandlampen, wand spots of gevel spots. Met wandverlichting kun je een ruimte in huis of buitenshuis op een andere manier verlichten dan wanneer je je verlichting vanaf het plafond laat schijnen of gaat voor een staande lamp. Mogelijk is het niet de eerste plek waaraan je denkt om jouw verlichting te installeren, maar wandverlichting wint steeds meer terrein en de keuze wordt steeds uitgebreider. Naast dat het goed licht geeft, staat het ook mooi en geeft het een hele andere uitstraling dan je wellicht gewend bent. Je ruimte in huis of je tuin en terrein rondom je huis krijgen met wandlampen een hele andere look & feel. Plaats je wandspots binnen in bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer of kies voor buitenverlichting led voor aan de muur van je huis, schutting, schuur of garage. Ook onder je veranda of overkapping is verlichting voor buiten aan de wand stijlvol.

Gevelverlichting buiten

Wil je buiten graag led tuinverlichting en heb jij een geschikte muur daarvoor? Ga dan zeker voor mooie gevelspots. Gevelverlichting bij je bedrijfspand, rondom je huis of in je tuin, is een mooie manier om te zorgen voor voldoende licht, zodat je kunt zien in het donker. Maar daarnaast zorgen gevellampen led ook voor een mooie uitstraling van je bedrijfspand, huis of je tuin. Led gevelverlichting buiten is dus niet alleen praktisch, maar ook sfeervol.

Alle led verlichting gevel in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.nl zijn voorzien van IP waarde van 65. Dat wil zeggen dat ze straalwaterdicht zijn en zonder problemen buiten geplaatst kunnen worden, omdat ze bestand zijn tegen vocht en stof. Deze spots met IP65 zijn geheel veilig in iedere weersomstandigheid, zoals regen, sneeuw en hagel. Hang jouw wandlampen aan je huis, je garage, je schutting of onder je overkapping of carport. Heb je geen schutting of goede buitenmuur, dan kunnen onze grondspots misschien een uitkomst voor jou zijn.

Ga jij voor gevelverlichting buiten?

Verschillende soorten led gevelspots Wil jij graag led gevelspots plaatsen rondom je huis en tuin? Dan kun kiezen uit verschillende soorten verlichting. Ga jij voor een gevelspot wit of voor een gevelspot zwart? De gevelspot led armaturen zijn er in verschillende kleuren en daarbij kun je ook de gewenste lichtkleur voor jouw wandlamp kiezen. Wil je een led lamp met extra warm wit of toch liever warm wit licht? Of wil je de intensiteit van je licht liever bepalen met een led spot Dim to Warm?

Dimbare en verstelbare gevelspots

Met de led gevelspots van Ledinbouwspotsleds.nl kun je echt alle kanten op. Onze wandlampen zijn namelijk allemaal dimbaar. En naast dat je de lichtintensiteit zelf kunt bepalen, zijn onze wandlampen ook up & down verstelbaar. Dat wil zeggen dat je de lichtbundel aan de bovenkant en aan de onderkant zelf kunt instellen en dat er dus ook tweezijdig verlicht kan worden. Wil je juist het licht naar boven laten schijnen of toch liever naar onder? Wil je wat feller licht of toch wat zachter? Het kan allemaal en jij bepaalt! Speel met het licht en kijk wat het mooiste is bij jouw huis en in je tuin.

Gevelspots als mooie blikvanger

Wist jij dat gevelspots helemaal trendy zijn? Steeds meer mensen kiezen voor spots aan de muur, omdat ze een hele andere uitstraling geven dan de verlichting aan bijvoorbeeld je plafond of staande lampen. Je kunt natuurlijk slechts één wandlamp bij bijvoorbeeld een buitendeur plaatsen, maar je kunt ook een hele buitenmuur van je huis of garage ermee oplichten en daarmee zorgen voor een geweldige uitstraling. Ook langs een schutting zijn gevelspots een ware blikvanger en kun jij heerlijk in en van jouw tuin genieten.

Gevelspots plaatsen

Jij ziet het helemaal voor je, je hebt besloten om sfeervolle en mooie wandlampen aan jouw gevel buiten te plaatsen. Maar waar moet je op letten als je led gevelverlichting wilt plaatsen? Waar bevestig je de spot om er zo optimaal van te kunnen genieten en profiteren? Wil je makkelijk bij de lamp kunnen? Moet de spot ergens op schijnen of juist niet? En wat is een mooie hoogte en afstand qua indeling? Gaat het om één wandlamp of wil je er meerdere naast elkaar en waterpas aan de muur hebben? Dit zijn allemaal vragen om over na te denken en ook om rekening mee te houden om te bepalen hoeveel wandlampen je nodig hebt.

Gevelspots aanschaffen voor aan jouw muur

Wil jij graag buitenverlichting kopen en zit je aan gevelverlichting te denken? Dan kun je hiervoor goed terecht in onze webshop Ledinbouwspotsleds.nl en ons ruime assortiment van hoge kwaliteit led gevelverlichting. Ga voor uitstraling aan en rondom je huis of bedrijfspand en kies voor wandlampen aan jouw buitenmuur. Heb je nog vragen over onze gevelspots buiten of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen en jij binnenkort je eigen gevelverlichting kunt installeren.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top