Wandlampen woonkamer

Wandlampen woonkamer

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led wandlampen in de woonkamer voor een gezellige sfeer

De woonkamer is een plek waar jij misschien heel graag bent om te ontspannen met een boek of bij de tv? Of is de woonkamer een plek waar iedereen altijd samenkomt voor gezelligheid? De woonkamer moet een ruimte zijn waar je graag bent en waar je licht hebt dat past bij jouw inrichting, maar ook deze kamer op de juiste manier verlicht. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we diverse led wandlampen die geschikt zijn voor jouw woonkamer en goede verlichting bieden, maar ook zorgen voor een gezellige sfeer.

Sfeer in de woonkamer met de juiste verlichting

De woonkamer is een plek waar je helemaal tot rust kan komen na een lange dag werken of waar je gezellig met iedereen samen kunt zitten en een spelletje kan doen of televisie kunt kijken. Je wilt dan ook graag dat je in de woonkamer een sfeer kunt creëren waar je je prettig bij voelt en waar jij lekker je ding kunt doen. Eén van de grote sfeermakers in een woonkamer is verlichting. Je kunt met de juiste verlichting, lamp, lichtkleur en alle bijkomende mogelijkheden vele kanten op. Je geeft je woonkamer een goede basisverlichting, maar kunt daarbij ook spelen met het licht en bijvoorbeeld zelf de sterkte regelen met dimbare lampen.

Led verlichting in huis

Wanneer jij gaat voor nieuw verlichting in je woonkamer, dan is het een goed idee om voor duurzame led verlichting te gaan. Led verlichting zorgt voor helder en goed licht als basis. Maar naast dat led verlichting functioneel is, kan de juiste led verlichting zorgen voor veel sfeer en een stijlvolle uitstraling. Naast deze goede combinatie en de prettige vorm van licht, zijn led lampen ook nog eens milieuvriendelijk. Ze gebruiken namelijk wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Naast dat led verlichting veel beter voor het milieu is, is deze verlichting dus ook nog eens veel vriendelijker voor je portemonnee. Dat is mooi meegenomen!

Led wandlampen

Vaak hebben we thuis lampen aan het plafond. Of een staande lamp. Maar ben jij bekend met wandlampen? En dan niet alleen buiten bij de voordeur of aan de schutting of buitenmuur, maar in huis? Waarschijnlijk niet de eerste plek waar je aan denkt om je verlichting te plaatsen, maar in sommige ruimtes in huis echt wel de moeite waard om eens te overwegen of gewoon te doen! Led wandlampen geven een hele andere uitstraling dan verlichting vanaf het plafond. Daarbij geven ze goed licht en zorgen ze voor de nodige sfeer. Dus heb jij een geschikte muur waar je prima verlichting kunt plaatsen, bekijk dan eens de led wandlampen in onze webshop. Onze wandlampen zijn trendy, strak en stijlvol en passen in zo goed als ieder interieur. Dus of je nu een wandlamp woonkamer industrieel zoekt of een design wandlamp voor je woonkamer. In ons assortiment is er vast een wandlamp die past bij jouw interieur.

Led wandlampen in de woonkamer

Ongeacht wat je in de woonkamer wilt doen of aan het doen bent, je wilt licht dat past bij het moment en jouw stemming. Daarnaast is het ook prettig als je met de juiste verlichting bijvoorbeeld het accent kunt leggen op bepaalde plekken of objecten. Dit alles kan prima met led wandlampen in je woonkamer! Door wandlampen aan de muur of meerdere muren in je woonkamer te plaatsen geef je deze ruimte een goede basisverlichting, maar ook een hele andere, maar sfeervolle uitstraling.

De led wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.nl hebben als voordeel dat ze allemaal dimbaar zijn en up and down te regelen zijn. De bijna industriële wandlampen hebben daarbij allemaal een IP65 waarde waardoor de veiligheid met betrekking tot vocht altijd gewaarborgd is.

Verschillende led wandlampen voor de woonkamer

Ongeacht hoe je woonkamer ingericht is of welke stijl je in jouw huis terugvindt, er is vast een wandlamp die past bij jouw smaak. In ons assortiment vind je verschillende kleuren armaturen. Zo hebben wij witte wandlampen, zwarte wandlampen en grijze wandlampen. Ook kun je bij onze wandlampen kiezen uit de verschillende lichtkleuren. Afhankelijk van waar in de woonkamer jij de led wandlampen wilt plaatsen en welke sfeer je wilt creëren. Wil je juist helder licht bij je leeshoekje of wil je wat warmer licht bij de bank? Kies voor je woonkamer de wandlamp die bij jou en de plek past.

Led wandlampen in woonkamer met snoer

Wanneer je overweegt om wandlampen in je woonkamer te plaatsen, dan zijn er meerdere dingen waar je op kunt letten en rekening mee kunt houden. Naast onder andere de kleur van de lamp en het licht, kun je ook voorkeur hebben voor wandlampen met snoer of wandlampen zonder snoer. Soms is het handiger om een snoer en stekker bij je wandlamp te hebben, zodat je de lamp direct kunt installeren en bedienen. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet op te staan om met de externe schakelaar de lamp aan of uit te doen.

In de woonkamer kan het echter ook storend zijn om allemaal snoeren langs de muur te zien gaan. De led wandlampen in onze webshop hebben dan ook geen snoer in het zicht. Dit zorgt voor meer rust aan de muur, maar ook in de gehele ruimte.

Dimbare led wandlampen in de woonkamer

Het is ideaal als je zelf de lichtsterkte kunt regelen als je dit wenst. Want de ene keer wil je wat meer licht dan de andere keer. Door dimbare led wandlampen in de woonkamer te plaatsen met up en down licht, kun je de intensiteit van het licht zelf regelen. Zo creëer je zelf het perfecte licht dat past bij het moment. Dus of je het nu knus wilt maken op de bank en je hebt wat minder licht nodig? Of je wilt goed zicht hebben en je kunt daarbij wat helder licht gebruiken? Met de dimbare led wandlampen regel je het zelf heel eenvoudig.

Lichtkleuren led wandlampen in de woonkamer

Wil jij een bepaalde lichtkleur voor je wandlampen in je woonkamer? Dat kan! Houd je van extra warm wit licht of ga je voor warm wit licht? In de woonkamer wil je een lichtkleur die niet snel gaat vervelen en die daarbij ook nog eens fijn licht geeft. Ook kun je voor led wandlampen waarbij je niet alleen de intensiteit van het licht kunt dimmen, maar waarbij je ook de lichtkleur kunt veranderen. Ga in dit geval voor onze led wandlampen Dim to Warm om zo nog meer sfeer in je woonkamer te creëren.

Aantal led wandlampen in de woonkamer

Wanneer jij gaat voor led wandlampen in je woonkamer, dan is het goed te bedenken hoeveel je er wilt plaatsen. Het voordeel van het kiezen voor led wandlampen in je woonkamer, is dat je niet fout kunt zitten met het aantal wandlampen. Omdat je onze led wandlampen kunt dimmen, is dit een goede optie als je net even wat minder licht wilt. Toch is het handig van te voren te bepalen waar je de led wandlampen wilt hebben. Houd daarbij rekening met de plekken waar je juist over meer licht wilt beschikken, zoals een leeshoek of een schilderij aan de muur.

Led wandlampen voor je woonkamer kopen

Jij hebt een goede ruimte aan de muur waar je graag led wandlampen wilt installeren. Zo heb je praktisch licht en kun je ook nog eens extra sfeer in je woonkamer creëren. Tijd om mooie wandlampen te kopen die passen bij jouw woonkamer, stijl en smaak!

Wil je graag nog wat meer advies over led wandlampen of het plaatsen ervan of heb je andere vragen over onze led verlichting? Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen en jij binnenkort wandlampen in de woonkamer kunt plaatsen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top