Slimme verlichting

Slimme verlichting

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Handige slimme verlichting van Ledinbouwspotsleds

Bij Ledinbouwspotsleds hebben we een ruim assortiment aan slimme verlichting. Van de vrolijke Philips Hue spots, tot het smart home KlikAanKlikUit systeem. Wij blijven ontwikkelen op het gebied van smart verlichting en vullen deze categorie voortdurend aan met de nieuwste snufjes op het gebied van slimme verlichting.

Slimme verlichting, smart verlichting, smart lights… Deze termen zijn allemaal onderdeel van de nieuwste ontwikkeling in interieur design: het creëren van een steeds slimmer huis: een smart home. Met één druk op de knop, één app of één verzoekje aan Amazon Alexa of de Google Assistant zet je de wasmachine aan, draai je de verwarming omhoog en dim je jouw ledspots of laat je ze eventueel van kleur veranderen. Onze huizen worden steeds slimmer en verlichting kan hierin niet achterblijven.

Hoe werkt slimme verlichting?

Slimme verlichting kan per systeem net iets anders werken, maar over het algemeen hoef je bij smart verlichting geen gebruik meer te maken van de lichtknop die bedraad is in de muur. Je gebruikt een draadloze schakelaar in de vorm van een app, afstandsbediening of digitale assistent. Je kunt dus zelf kiezen hoe je je verlichting bestuurt en dit aanpassen wanneer je wilt.

Deze systemen zijn niet uitsluitend voor je verlichting. Ze kunnen tegelijkertijd ook elektrische apparaten, de verwarming of beveiligingscamera’s besturen. Zo bedien je met één app of afstandsbediening je hele woning.

Verlichting via app

Met smart verlichting via een app kun je ledspots zelfs op afstand aan- of uitzetten. Ben je op vakantie, en wil je inbraak voorkomen? Zet je lampen iedere dag aan en uit wanneer jij wilt.

Ook kun je in de meeste apps instellen wanneer welke lampen in welke ruimte aan en uit gaan. Zo kun je naast je wekker ook je verlichting automatisch ‘s ochtends aan laten springen. Er zijn zelfs apps beschikbaar die je lampen mee laten bewegen op de muziek of op het geluid van een film.

Smart lights Philips Hue

Geef kleur aan je interieur met de slimme verlichting van Philips. Met Philips Hue spots creëer je de sfeer die jij op dat moment wilt. Met meer dan 16 miljoen lichttinten schakel je eenvoudig via de app van warm wit licht naar een kleurrijke thuisdisco. Daarnaast kunnen de Hue spotjes volledig gedimd worden, van zeer helder licht tot een subtiel licht. Al onze Philips Hue spots hebben een GU10 fitting en installeer je net zoals een ledspot zonder trafo.

De Hue spots bestuur je via de Hue app of via een afstandbediening. Met de app bestuur je alle spots binnen een straal van 10 meter. Bij gebruik van de afstandsbediening met bijbehorende bridge bestuur je maar liefst 50 leds binnen je hele huis.

Bekijk hier onze Philips Hue spotjes

KlikAanKlikUit systeem voor ledinbouwspots

Het KlikAanKlikUit (KaKu) systeem is een vorm van smart-hardware die je op iedere ledinbouwspot in je huis kunt aansluiten. De bijbehorende afstandsbediening kun je ook gebruiken als draadloze schakelaar. Deze kun je eenvoudig en waar je maar wilt op de muur plakken en weer verwijderen en verplaatsen. Irritant geplaatste lichtknoppen zijn dus verleden tijd met KaKu.   

Meer informatie over het KlikAanKlikUit systeem en onze KaKu producten vind je op deze pagina

Verschillende soorten smart verlichting combineren

Philips Hue en KaKu werken niet samen. Het is niet mogelijk om de afstandsbediening van KaKu te gebruiken voor Philips Hue spotjes en vice versa. Uiteraard kun je wel in de ene ruimte in je huis Hue spotjes installeren en in de andere ruimte het KaKu systeem met onze eigen ledinbouwspots gebruiken. De systemen praten alleen niet met elkaar.   

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top