Inbouwspots zaagmaat 50 mm (50 - 54)

Inbouwspots zaagmaat 50 mm (50 - 54)

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Inbouwspots met zaagmaat 50 mm voor diverse toepassingen

Ben jij op zoek naar led inbouwspots voor een bepaalde ruimte in je woning of winkel? Of zoek je spots voor een specifieke plek, zoals een keukenkastje of ander meubelstuk? Wellicht is een led inbouwspot met zaagmaat 50 mm dan geschikt. Deze inbouwspots 50 mm worden veel gebruikt in wat kleinere ruimtes, zoals een nis of koof in de badkamer of de hal, maar ook onder keukenkastjes of in vitrines. Wil jij ook led spots met zaagmaat 50 mm?

De zaagmaat voor je inbouwspots bepalen

Je bent op zoek naar mini inbouwspots of mini led spotjes, omdat je beperkte ruimte hebt of de uitstraling van deze verlichting juist erg mooi vindt. Je kunt dan kiezen voor kleine inbouwspots met zaagmaat 50 mm. Maar hoe bepaal je de zaagmaat van je inbouwspot? De zaagmaat is dat gedeelte van je spotje dat je in het plafond of meubelstuk plaatst. Het gat dat je dus moet boren in het plafond moet van dezelfde grootte zijn. Of het gat moet een grotere afmeting hebben dan de zaagmaat, maar minstens vier millimeter kleiner dan de volledige diameter van de led inbouwspot. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we inbouwspots met verschillende zaagmaten in ons assortiment. Welke spot je kiest is afhankelijk van de inbouwdiepte en het ligt er ook aan waar je de inbouwspots wilt plaatsen.

Led inbouwspots zaagmaat 50 mm

Wil jij heel graag heel subtiel meer sfeer creëren in je woonkamer, hal, keuken of badkamer? Dat kan heel goed met het plaatsen van led inbouwspots. Of je nu gaat voor witte inbouwspots, voor ronde led, vierkante led inbouwspots of voor dimbare led spots, bedenk ook welke grootte spots je wilt plaatsen. Inbouwspots met een zaagmaat 50 mm zijn klein en kunnen in sommige gevallen een hele mooie keuze zijn.

De voordelen van inbouwspots led 50 mm

Het plaatsen van led spots als verlichting heeft meerdere voordelen. led inbouwspots 50 mm zijn eenvoudig te installeren, maar daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en zuinig in gebruik. De spots met zaagmaat 50 mm zijn er in vele verschillende kleuren, zoals zwart, wit, zilver of chroom. En daarnaast hebben de mini inbouwspots met zaagmaat 50 mm in onze webshop allemaal een IP44 waarde. Dit betekent dat je ze ook op de meeste vochtige plekken kunt plaatsen zonder problemen, terwijl je kunt genieten van kwalitatief goed licht dat zeer milieuvriendelijk is. led spots verbruiken minder energie dan conventionele halogeen lampen, dus misschie kun je overwegen om oude lampen te vervangen door led inbouwspots.

Inbouwspots zaagmaat 50 mm als vervanger

Wanneer je oude conventionele lampen, zoals halogeenspotjes wilt vervangen door led inbouwspots, dan is dat zeker een slim idee! Het vervangen is niet heel moeilijk, maar je moet toch op wat dingen letten. Zorg ervoor dat je nieuwe spotjes goed aansluiten op de rand van de inbouwmaat. Wil je halogeenspotjes onder je keukenkastje vervangen door spotjes 50 mm, dan hebben we hiervoor een stappenplan opgesteld. Met deze stappen heb je binnen no-time je halogeenspots en trafo vervangen voor nieuwe led spotjes.

Andere zaagmaten inbouwspots

Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we naast zaagmaat 50 mm ook voldoende keuze inbouwspots met andere zaagmaten. Je vindt in onze webshop de volgende verdeling:

Zaagmaat 45 mm (40 - 49)
Zaagmaat 50 mm (50 - 54)
Zaagmaat 55 mm (55 - 59)
Zaagmaat 60 mm (60 - 69)
Zaagmaat 70 mm (70 - 79)
Zaagmaat 80 mm (80 - 89)
Zaagmaat 90 mm (90 - 99)
Zaagmaat ≥100mm

Zoek je dus een inbouwspot met een andere zaagmaat dan zaagmaat 50 mm, kijk dan rustig in onze webshop rond.

Verschillende inbouwspots 50 mm

Led inbouwspotjes heb je in vele kleuren, afmetingen, lichtkleuren en mogelijkheden. Dat geldt ook voor de inbouwspots met boorgat 50 mm. Ben jij op zoek naar een bepaalde kleur armatuur van de spots? Kies uit zwart, wit, chroom, zilver of nikkel. Ga je voor kantelbare of dimbaar of heb je rekening te houden met een bepaalde inbouwdiepte?

Ook kun je uit verschillende lichtkleuren kiezen als je een inbouwspot 50 mm zoekt.  Ga je voor warm wit of voor extra warm wit licht?

Jouw inbouwspots zaagmaat 50 mm bestellen

Wil jij sfeer creëren met de juiste led lampen en kies je voor spots met zaagmaat 50 mm? Dan is dit een prima keuze. Inbouwspots met een zaagmaat 50 mm zijn zogenoemde mini spots en deze kleinere spotjes bieden vele voordelen. 

Twijfel je toch nog of je goed zit met inbouwspots 50 mm en wil je liever nog wat meer informatie? Neem gerust contact met ons. Wij helpen je graag verder, zodat jij straks inbouwspots hebt met de juiste zaagmaat.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top