Inbouwspots inbouwdiepte 15 mm

Inbouwspots inbouwdiepte 15 mm

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Led inbouwspots met een inbouwdiepte van 15 mm

Led inbouwspots met een inbouwdiepte van 15 mm zijn zeer platte spots, die dankzij deze eigenschap zeer geschikt zijn om te plaatsen in een verlaagd plafond met een beperkte inbouwdiepte. Net als bij normale inbouwspots zijn er verschillende soorten waar u uit kunt kiezen: dimbare en spat waterdichte spots, verschillende soorten armaturen, verschillende kleuren en ga zo maar door. Waar zijn led inbouwspots met beperkte inbouwdiepte te gebruiken, wat zijn de voordelen en welke soorten zijn er beschikbaar? Lees hieronder verder voor alle antwoorden op uw vragen.

Onderstaande spots hebben een inbouwdiepte van 15 mm. De trafo / driver is kleiner dan de spots en past door het boorgat dat u in het plafond moet maken.

 

 

 

Waar gebruikt u inbouwspots inbouwdiepte 15 mm?

Hebt u een verlaagd plafond dat niet al te diep is, waardoor reguliere inbouwspots hier niet goed in passen? Of wilt u een verlaagd plafond plaatsen, maar hebt u te weinig ruimte om deze erg ver te verlagen? Dan zijn inbouwspots met een inbouwdiepte van 15 mm een uitstekende optie. Dankzij hun lage inbouwdiepte zijn deze spots gemakkelijk in ieder verlaagd plafond te plaatsen, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit.

Voordelen van inbouwspots met lage inbouwdiepte

Het grote voordeel van inbouwspots met een lage inbouwdiepte is dat u ze in ieder verlaagd plafond kunt plaatsen, hoe weinig ruimte er ook is. Zo kan er in ieder interieur worden geprofiteerd van het prachtige, strakke uiterlijk van led spots die in het plafond zijn weggewerkt, zelfs als u er in de eerste instantie vanuit gaat dat uw verlaagde plafond niet voldoende ruimte heeft om volledige spots in weg te werken. De spots zijn zo geproduceerd dat ze dezelfde hoeveelheid licht kunnen uitstralen als led spots met een reguliere inbouwdiepte. Ze bevatten een kleinere chip dan normale spots, die gebruik maakt van een groter vermogen. Hierdoor zijn de led spots platter en kunnen ze in ieder verlaagd plafond worden geplaatst. Ook de installatie is eenvoudig. Dankzij de handige structuur van de armaturen, kunnen deze naadloos worden aangesloten op de boorgaten in uw plafond, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk.

Soorten led inbouwspots met beperkte inbouwdiepte

Ook binnen de inbouwspots die geschikt zijn voor een verlaagd plafond met een beperkte inbouwdiepte, is er keuze genoeg. De led inbouwspots met een inbouwdiepte van 15 mm zijn beschikbaar in allerlei soorten en formaten. Denk bijvoorbeeld maar aan dimbare led inbouwspots, die voor een knusse en huiselijke sfeer kunnen zorgen. Ook kunt u kiezen voor verschillende wattages. Hoe hoger het vermogen, des te meer licht de spots kunnen uitstralen. Als u de led inbouwspots wilt gebruiken voor sfeerverlichting, kiest u bijvoorbeeld voor een wat lager wattage, bijvoorbeeld 1 watt. Dit is een goede vervanging voor halogeenspots van 20 watt. Wilt u een wat fellere verlichting om een gehele ruimte te verlichten? Dan kiest u bijvoorbeeld voor led spots van 5 watt, ter vervanging van halogeenspots van 75 watt. Tot slot kunt u nog kiezen voor verschillende soorten armaturen. Er zijn verschillende groottes beschikbaar, voor verschillende boormaten, maar ook diverse armaturen om uit te kiezen. Zwart, zilver of wit, chroom of aluminium, ook bij led inbouwspots met een lage inbouwdiepte is alles mogelijk.

Uw led inbouwspots bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

Bij Ledinbouwspotsleds.nl garanderen we dat u de beste led inbouwspots met lage inbouwdiepte kunt bestellen voor de hoogste kwaliteit, en natuurlijk tegen een scherpe prijs. Neem eens een kijkje bij onze inbouwspots met een inbouwdiepte van 15 mm, en ontdek welke het beste in uw interieur past. Hebt u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, en wij helpen u graag verder. 

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top