Overkapping spots

Overkapping spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Sfeervolle spotjes onder je overkapping

Heb jij plannen om een overkapping te bouwen, maar wil je wel voldoende licht om ook in schemer of het donker je ding te kunnen doen? Misschien heb je al een overkapping, maar ontbreekt het aan gezellige sfeerverlichting onder de overkapping om bij te ontspannen? Voor jouw carport, veranda of overkapping  ben je bij Ledinbouwspotsleds.nl aan het juiste adres voor mooie led spots en overkapping lampen van uitstekende kwaliteit.

Buitenverlichting voor goed zicht en sfeer

Heb jij een mooie overkapping bij huis en vind je het heerlijk om daar te vertoeven en te genieten van de buitenlucht? Maar vind je het ook belangrijk dat je goede verlichting hebt onder je overkapping, helemaal ‘s avonds als het schemert of al goed donker wordt? Een lamp in de overkapping in je tuin is een must. Of je nu goed zicht wilt hebben om je ding te doen onder je overkapping of je gaat voor juist sfeerverlichting en een gezellige ambiance. Met de juiste buitenverlichting onder je overkapping kun je voldoende zien, maar kun je ook je eigen sfeer creëren.

Led inbouwspots en opbouwspots

Qua spotjes kun je gaan voor led inbouwspots voor je overkapping of voor led opbouwspots. Indien je graag inbouwspots wilt, dan moet je goed bekijken of er voldoende inbouwdiepte is voor het installeren van inbouwspots onder je overkapping. Heb je een beperkte inbouwdiepte van slechts enkele centimeter? Dan zijn er led inbouwspots voor een lage inbouwdiepte. Natuurlijk kun je ook prima opbouwspots plaatsen in plaats van inbouwspots onder je overkapping buiten. Waar je ook voor gaat, let bij je keuze er wel op dat je rekening houdt met de juiste IP waarde van de led spots.

Andere led lampen voor je overkapping

Heb je liever geen led spots en gaat je voorkeur uit naar andere verlichting, zoals aan de zijwanden van je overkapping? Dan zijn wandlampen of gevelspots een mooi alternatief! Wandlampen onder de overkapping zorgen voor mooie en goede verlichting. Doordat de gevelspots up en down verlichten, kun je heel simpel de lichtsterkte en lichtbundel kiezen die jij prettig vindt en kun je de lichtstraal naar jouw zin laten schijnen.

De juiste IP waarde voor overkapping spotjes

Een overkapping in je tuin is vaak gedeeltelijk open, zonder muren. Daardoor krijg je onder de overkapping te maken met verschillende weersomstandigheden, waaronder ook vocht en nattigheid. Afhankelijk van de verlichting die je kiest en de plaats hiervan, moeten de spotjes bestand zijn tegen nattigheid. Het is dan ook noodzakelijk om led spotjes met een IP44 of IP65 waterdichte waarde onder je overkapping te plaatsen. Zo weet je dat je de juiste verlichting tegen nattigheid hebt en zit je toch een stuk rustiger en meer ontspannen onder je overkapping. Zo kun je zelfs als het regent fijn genieten van het buitenzijn, terwijl je lekker droog en veilig zit.

Waarom led spots onder je overkapping?

Led spots worden steeds populairder en als overkapping verlichting zijn spots een zeer goede keuze. Led verlichting heeft namelijk meerdere voordelen. Zo gaan led spots veel langer mee dan bijvoorbeeld gloeilampen of halogeen verlichting. Led spots verbruiken daarnaast ook nog eens minder energie. Om deze twee redenen zijn ze dus al veel duurzamer in gebruik en veel beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zijn led lampen makkelijk te plaatsen en te vervangen en is er tegenwoordig ruime keuze aan led verlichting. Ga voor inbouwspots of juist voor opbouwspots. Kies uit diverse kleuren, zoals zwart, wit of chroom. Ga voor warm licht, extra warm licht, koud licht of toch dim to warm. Je hebt voldoende keuze en er is dan ook vast en zeker een led spot waar jij warm van wordt.

Kantelbare of dimbare spots

Indien jij led spots onder je overkapping buiten wilt installeren, is het misschien een goed en leuk idee om spotjes te nemen die kantelbaar zijn. Zo kun je net dat ene hoekje wat beter verlichten of zorg je ervoor dat de lichtbundel net niet in je oog schijnt, want dat kan flink irritant zijn. Ook kun je gaan voor nog meer sfeer onder je overkapping door te kiezen voor led verlichting onder je overkapping dimbaar. Kies voor dimbare led inbouwspots of dimbare led opbouwspots. Zo bepaal je zelf wanneer je juist wat meer licht wilt of wanneer iets minder en creëer je de sfeer die op dat moment bij jou en je stemming past.

Spotjes voor je overkapping kopen

Wil jij led spotjes voor je overkapping aanschaffen? Bekijk dan op je gemak het aanbod buitenspots voor je overkapping in onze webshop. Mogelijk heb je nog vragen of heb je hulp nodig. Twijfel dan niet en laat het ons weten. Wij vertellen je graag meer over de juiste spotjes voor je overkapping buiten, zodat jij straks heerlijk in jouw tuin kunt genieten.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top