Ronde wandlampen

Ronde wandlampen

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Ronde wandlampen als sfeervolle verlichting

Wil je een keer wat anders dan standaard verlichting aan het plafond of heb je geen plek voor een staande lamp? Denk dan eens aan het plaatsen van wandlampen aan één van je muren. Led wandlampen creëren een andere uitstraling in je huis en de ruimte waar je ze plaatst. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we verschillende wandlampen. Deze lampen zijn helemaal van deze tijd, stralen design uit en zijn stijlvol. Zo passen ze in vrijwel iedere inrichting, van klassiek tot modern en van industrieel tot romantisch.

De juiste led verlichting in huis 

Verlichting heb je in vele soorten en maten. Met de verscheidenheid aan mogelijkheden, valt het niet mee om te kiezen voor de verlichting die bij jou past. Ook in de webshop van Ledinbouwspotsleds.nl is het aanbod al groot. Wat wij wel adviseren is om voor led verlichting in je huis te kiezen. Led verlichting heeft als basisverlichting prettig, maar ook helder licht. Daarnaast zorgt led verlichting ook voor sfeervol licht en een fijne uitstraling, ongeacht de ruimte. Wanneer je voor led verlichting gaat, kies je ook voor verlichting die duurzaam en milieuvriendelijk is. Helemaal vergeleken met de conventionele lampen. Led lampen zijn zuinig en verbruiken wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Erg goed voor het milieu en je portemonnee dus!

Led wandlampen

Vaak hebben we lampen aan het plafond of wordt er gekozen voor een staande lamp. Maar ben jij bekend met wandlampen? Bijvoorbeeld aan de muur in je slaapkamer of je hal of buiten bij de voor- of achterdeur of aan de schutting. Wandlampen worden steeds populairder en wanneer je een goede muur en de ruimte aan deze muur hebt, kunnen wandlampen heel goed en zelfs een mooie toevoeging of eyecatcher zijn. Led wandlampen geven een andere uitstraling dan verlichting vanaf het plafond. Daarbij geven ze goed licht en is het aanbod ruim, zodat je vast een wandlamp kunt vinden die bij jou en je smaak past.

Verschillende wandlampen 

Wil jij graag led wandlampen in huis of buiten rondom je huis of in je tuin? Ga ervoor! In de webshop van Ledinbouwspotsleds.nl hebben we verschillende wandlampen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren armatuur, maar ook wat lichtkleuren kun je vele kanten op.

Zo kun je kiezen uit witte, zwarte of grijze wandlampen of zelfs gaan voor gouden accenten bij sommige witte en zwarte wandspots. Wat lichtkleur betreft kun je kiezen uit bijvoorbeeld warm wit, extra warm wit of koud wit licht. Maar ook kun je kiezen voor Dim to Warm, Warm Glow of Ambiance. De wandlampen in onze webshop zijn allemaal dimbaar. Dat wil zeggen dat je de lichtintensiteit met een juiste led dimmer heel eenvoudig kunt regelen.

Ronde wandlampen

Afhankelijk van je wensen en wat past in de ruimte waar jij wandlampen wilt installeren, kun je kiezen uit verschillende wandverlichting. Wat wandlampen betreft, kun je bijvoorbeeld gaan voor strakke rechte wandlampen of voor speelse halfronde wandlampen. Ronde vormen worden vaker geassocieerd met zachtheid en vriendelijkheid, terwijl hoekige vormen wat harder en stugger overkomen. Het één is zeker niet beter dan het andere, maar het is wellicht wel bepalend bij de sfeer die je wilt hebben in een bepaalde ruimte. Wanneer je gaat voor halfronde wandlampen, straalt de kamer wat anders uit dan wanneer je gaat voor vierkante of rechthoekige wandlampen. Daarbij maakt het verder niet uit wat je inrichting is. Ronde wandlampen kunnen zowel in een landelijke als in een industriële ruimte, maar ook bij zowel een klassiek als modern huis.

Ronde wandlampen up & down

Met halfronde wandlampen kun je een prachtige sfeer creëren qua verlichting. Wanneer je kiest voor wandlampen met up & down mogelijkheden, kun je de lichtbundel zowel naar boven als naar beneden laten schijnen. Ook kun je ervoor kiezen om het licht alleen naar beneden of juist alleen naar boven te richten. Zo creëer je helemaal jouw eigen sfeer en kun je dit zelfs eenvoudig aan de momenten aanpassen. Maar ook als je juist wat meer licht de ene kant op wilt laten schijnen omdat je dan bepaalde objecten al dan niet in de spotlight zet. Je bepaalt het helemaal zelf met up & down wandlampen.

Ronde wandlamp downlight

Hoef jij niet per se de richting en de lichtbundel van jouw ronde wandlampen te bepalen, dan kun je ook gewoon gaan voor ronde wandlampen downlight. Deze wandlampen zijn halfrond en het licht schijnt naar beneden en ze zijn verder niet draaibaar of kantelbaar. Wel zijn er bij onze downlight lampen diverse mogelijkheden in onder andere qua vorm en lichtkleuren. Het is dus zeker niet zo dat deze ronde wandlampen minder mooi zijn dan onze up & down modellen.

Wil je liever een wandlamp die niet alleen recht naar beneden schijnt, ga dan voor een kantelbare en draaibare wandspot led.

Ronde wandlampen GU10

In ons aanbod aan ronde wandlampen, hebben we ook spots met een GU10 fitting. Deze wandlampen GU10 van Philips kunnen direct op het stroomnet van 230 volt aangesloten worden, zonder dat dit problemen oplevert. De installatie van deze GU10 wandlampen is daardoor niet heel moeilijk. Zo kun jij nog sneller van jouw nieuwe wandlampen genieten.

Ronde wandlampen in vochtige ruimtes 

Led verlichting is voorzien van een IP waarde. De IP waarden die we bij Ledinbouwspotsleds.nl hanteren zijn IP21, IP44 of IP65. Afhankelijk van de ruimte waar je ronde wandlampen wilt ophangen, bepaal je de juiste IP waarde. In ruimtes waar geen vocht aanwezig is, zoals de woonkamer, hal of slaapkamer is het voldoende om wandlampen met een IP21 te nemen. Wanneer je echter de wandlampen rond in een ruimte wilt installeren waar mogelijk wel nattigheid kan komen, is het verstandig om te gaan voor wandlampen met een IP44 of IP65 waarde. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, ga dan sowieso voor IP65 lampen. Zo ben jij ervan verzekerd dat je veilige lampen hebt opgehangen.

Ronde wandlampen installeren

Wanneer jij sfeervolle ronde wandlampen binnen of buiten aan de muur wilt plaatsen, dan is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Wil je slechts één lamp aan de muur hebben of meerdere die je dan waterpas of juist willekeurig wilt ophangen? Wil je dat het licht ergens op schijnt of wil je goed bij de wandlamp kunnen om deze te kunnen kantelen of draaien? Allemaal dingen om naar te kijken en mee te nemen in jouw lichtplan. Alleen zo kun je straks optimaal van jouw ronde wandlampen genieten.

De juiste ronde wandlamp voor jou

Ongeacht wat jouw smaak en woonstijl ook is, bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een groot aanbod in ronde wandlampen led. Kijk gerust rond op onze site en vind een led lamp die het beste bij jouw stijl en inrichting past. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan horen we het graag. We staan bij Ledinbouwspotsleds.nl voor je klaar om je verder te helpen!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top