Klik Aan Klik Uit Spots

Klik Aan Klik Uit Spots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Klik Aan Klik Uit spotjes als slimme verlichting

Wil jij graag slimme verlichting in huis en je lampen op afstand aan of uit kunnen doen? Wil jij geen reguliere lichtschakelaars meer aan de muur? Maak van je huis dan een smart home en kies voor slimme verlichting. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben wij naast Philips Hue Klik Aan Klik Uit spots. Met dit systeem kun jij je verlichting op afstand en met een app regelen. Lekker vanuit je luie stoel of warme bed.

Slimme verlichting

Slimme verlichting of smart verlichting, is verlichting die je kunt bedienen via een app op je smartphone of tablet. De slimme led lampen maken hiervoor rechtstreeks verbinding met wifi of ze werken met een smart bridge, zoals de Hue Bridge via een protocol zoals Zigbee. Ook kun je bij sommige slimme verlichting kiezen voor een draadloze afstandsbediening. Voorbeelden van slimme verlichting zijn systemen zoals Philips Hue, maar ook Osram Lightify of Ikea Trådfri en Trust KlikAanKlikUit.

Wat is een Klik Aan Klik Uit?

Met het Klik Aan Klik Uit systeem van Trust bedien je apparaten in jouw huis op afstand en draadloos. Klik Aan Klik Uit wordt ook wel KlikAanKlikUit of KaKu genoemd. Dit systeem biedt een ruim assortiment aan smart technologie, zoals apps, zenders, ontvangers en control stations. Met KlikAanKlikUit kun je apparaten draadloos bedienen en is het niet meer nodig om schakelaars te gebruiken. In plaats daarvan gebruik je een KlikAanKlikUit draadloze schakelaar en installeer je deze op een plek die voor jou handig is. Zo kun je je beveiligingscamera, deurbel, maar ook led verlichting eenvoudig bedienen.

Klik Aan Klik Uit slimme verlichting

Wil jij sfeer voor elk moment en dit op afstand kunnen regelen? Een eenvoudige bediening middels een app op je telefoon of tablet en gewoon vanuit je luie stoel of vanuit je warme bed? Dan is de slimme verlichting Klik Aan Klik Uit wellicht het systeem voor jou om je huis smart te maken. De Klik Aan Klik Uit spots in onze webshop zijn compatibel met onder andere Zigbee. Wil je liever geen KlikAanKlikUit slimme verlichting, dan kun je bij Ledinbouwspotsleds.nl ook kiezen voor Philips Hue lampen om je verlichting slim te maken.

Klik Aan Klik Uit bedienen

Wil jij heel eenvoudig op afstand jouw Klik Aan Klik Uit spots bedienen? Dat kan prima met het Klik Aan Klik Uit systeem. Zo bedien je je led verlichting met een draadloze wandschakelaar, een afstandsbediening of met een app op je smartphone of tablet. Met de KlikAanKlikUit app kun je alle apparaten die met het KaKu systeem verbonden zijn, bedienen. Installeer het Internet Control Station, download de KlikAanKlikUit app en maak van jouw verlichting en eventueel verdere huis een smart home. Voeg bijvoorbeeld kamers in je huis toe en automatiseer deze door timers en regels in te stellen.

Klik Aan Klik Uit spots in jouw huis

Met een KlikAanKlikUit systeem plaats en verplaats je jouw lichtknop schakelaars zelf. Je hoeft eventueel bestaande schakelaars of nieuwe schakelaars niet langer te bedraden. Je kunt eenvoudig je Klik Aan Klik Uit schakelaar plaatsen waar je maar wilt. Zo hoef je bij een verbouwing of bij nieuwbouw geen rekening te houden met plekken van de lichtknoppen en kun je deze als alles af is, zelf plaatsen op de plekken die jij handig vindt. Maak het jezelf nog makkelijker en ga voor handige Klik Aan Klik Uit spots in je huis.

Klik Aan Klik Uit mogelijkheden

Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we diverse mogelijkheden om jouw eigen smart home te creëren. Naast diverse led spots die ook compatibel zijn met het slimme Klik Aan Klik Uit systeem, kun je bij ons ook terecht voor slimme stekkers, stopcontacten, schakelaars, afstandsbediening en zelfs een Internet Control Station. Je led spot kan eenvoudig met de juiste benodigdheden in één keer bij ons gekocht worden. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en dat alles zonder problemen gecombineerd kan worden.

Klik Aan Klik Uit spots en benodigdheden kopen

Wil jij slimme verlichting en een KlikAanKlikUit systeem dat geschikt is voor led? Bij Ledinbouwspotsleds.nl ben je aan het goede adres om van jouw huis een smart home te maken. Of je nu gaat voor spots, een dimmer of een afstandsbediening? Je wilt in ieder geval verzekerd zijn van de beste kwaliteit en eventueel een prettige service indien je toch nog vragen hebt. Wij staan voor je klaar met advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Klik Aan Klik Uit.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top