Kwaliteit led inbouwspots

Led 220V

Led inbouwspot zijn een zeer goed alternatief voor traditionele verlichting, zoals tl-lampen en gewone lampen , omdat ze zeer energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. En omdat tegenwoordig de meeste apparaten en gadgets die worden geproduceerd elektriciteit slurpen, zijn led lampen een goede hulp voor mensen die niet alleen hun eigen financiën, maar ook het milieu willen sparen.

Led inbouwspots zijn energiezuinig omdat ze niet veel warmte afgeven. Er wordt dus niet veel energie verspild wanneer led lampen branden. led inbouwspots en led spots produceren ook meer lumen dan lampen en tl-lampen met hetzelfde wattage. Dus, led inbouwspots geeft met minder elektriciteit een helderder licht.

Led lampen zijn ook gemaakt van halfgeleidende materialen, waardoor ze kunnen licht geven. Door de beweging van elektronen op de halfgeleidende materialen, gaat led opbouwspot branden. Dit veroorzaakt geen warmte en vereist geen gloeidraad, wat de levensduur van led inbouwspots verlengt.

Het kiezen van een goede inbouw led spot

Led plafondspot is niet allemaal identiek gemaakt. Sommige zijn generieke merken, terwijl anderen de hoogste kwaliteit nastreven. Daarom moet je weten hoe je goede led lampen en led spots kiest. Je moet de ​​goede kunnen onderscheiden van degenen die niet erg lang zullen meegaan. Gelukkig zijn er manieren hoe je dit gemakkelijk kunt doen, zonder een expert in verlichtingsarmaturen te zijn.

Hier zijn enkele aanwijzingen om in gedachten te houden bij het kopen van een inbouwspot:

 

• Kijk naar het Energy Star label

Het eerste wat je moet zoeken op een led lamp is het Energy Star label. Dit geeft aan dat de led lamp die je gaat kopen echt energiezuinig is. Dit label toont ook aan dat de soort of het merk led lamp dat je koopt, aan alle eisen die nodig zijn voor de productie van hoge kwaliteit led lampen voldoet. De meeste led plafondspots met een Energy Star label, heeft een garantie van drie jaar. Dus, als je een led spot wilt aanschaffen met de garantie om te ruilen mocht er binnen 3 jaar iets mankeren, dan moet je kijken naar led opbouwspots met dit label.

 

• Kijk naar de Lumen niet naar het Wattage

Kijk bij het zoeken naar een goede led inbouwspots of led spot , naar het lumen en niet het wattage van de lampen. Omdat de helderheid van led inbouwspots is gebaseerd op lumen en niet op wattage, is dit belangrijker dan het aangegeven wattage op de etiketten. Dit zijn allemaal grote voordeleb die heeft bij led en bij halogeen niet aantreft. Maar zorg ervoor dat de led op bouw spot die je gaat kopen meer lumen per watt produceert dan de traditionele lampen, zoals gloeilampen en tl-lampen.

 

• Controleer het Licht Kleur en Licht Consistentie van de spot

Led plafondspots van hoge kwaliteit produceert helder wit licht dat in de loop der jaren niet verandert. Dus zorg er bij het zoeken naar een goede kwaliteit led lamp voor, dat je het in de winkel hebt getest, zodat je de kwaliteit van het licht kan zien. Het moet helder zijn en een wit licht produceren dat niet flikkert.

Led inbouwspots is een zeer gunstige verlichtingsmogelijkheid. Zorg er dus bij de aankoop van led inbouwspots voor dat je een goede kwaliteit koopt, zodat je kunt profiteren van de voordelen die het biedt. Ze zijn duurder dan traditionele lampen dus het is alleen maar verstandig om zorgvuldig te zijn bij het selecteren van het soort en merk led spot die je in je huis wilt gebruiken.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top