Philips HUE inbouwspots

Philips HUE inbouwspots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Philips Hue inbouwspots voor perfecte sfeer

Ben jij al bekend met de slimme verlichting van Philips? Lampen die draaien om sfeer en eenvoudig te bedienen vanaf je smartphone. Met Philips Hue inbouwspots creëer je een persoonlijke beleving met gekleurde slimme verlichting. Inbouwspots Philips Hue zijn altijd een goede keuze, aangezien de mogelijkheden qua licht en kleur eindeloos zijn. Pas de verlichting aan aan jouw stemming, maar ook aan het moment en je interieur. Bij Ledinbouwspotsleds.nl kun je terecht voor jouw Philips Hue inbouwspots.

Wat is slimme verlichting?

De meeste verlichting die we gebruiken, is eenvoudig te bedienen met een simpele schakelaar. De verlichting kun je met de schakelaar aan of uit doen. Maar er is ook verlichting die we slimme verlichting noemen. Deze lampen zijn niet alleen praktisch, maar zijn vooral op sfeer gericht. Deze slimme verlichting kun je qua licht namelijk koeler of warmer maken en de meeste lampen zijn ook op afstand te bedienen met je mobiele apparaat, zoals bijvoorbeeld je smartphone. Zo creëer je voor ieder moment en voor iedere stemming een ander licht of andere kleur. Qua slimme verlichting kun je bij Ledinbouwspotsleds.nl naast de Philips Hue lampen ook kiezen voor KlikAanKlikUit systemen.

Wat is Philips Hue?

Philips Hue is een slimme led verlichting. Dat wil zeggen dat je deze verlichting met je smartphone kunt bedienen. Wil je nog meer mogelijkheden en meerdere slimme lampen toevoegen en bedienen? Dat kan dan ook met de Philips Hue Bridge. Je kunt dan zelfs je verlichting met je stem bedienen en maar liefst 50 lampen toevoegen aan hetzelfde systeem. De slimme spots zorgen voor verschillende lichttinten, van warm wit (white ambiance) tot wel 16 miljoen kleuren. Afhankelijk van je stemming, de sfeer in huis, je interieur en stijl, kun je gewoon oneindig veel kanten op met de Hue led verlichting. Of je nu gaat voor Philips inbouwspots of toch liever voor Philips opbouwspots.

Philips Hue GU10 fitting

Al onze Philips Hue spots hebben een GU10 fitting. GU10 spots onderscheiden zich van andere led spots, aangezien ze geen externe transformator (trafo) nodig hebben. Deze spots kunnen rechtstreeks op het lichtnet aangesloten worden, ondanks dat led spots werken op 12 volt en er 230 volt uit het stopcontact komt. Led spotjes met een GU10 fitting zijn te herkennen door de twee pinnen onderaan de lamp. In ons assortiment hebben we Philips Hue GU10 inbouwspots, maar ook Philips Hue GU10 opbouwspots.

Verschillende Philips Hue inbouwspots

Lijkt het jou wel wat om Philips Hue spots in je huis toe te voegen? Omdat je het mooi vindt of omdat het praktisch is. Misschien kan het je wel met je energie en concentratie helpen of is het handig bij je dagelijkse activiteiten. Wat de reden ook is, je kunt bij ons terecht voor diverse Philips Hue inbouwspots, maar ook voor opbouwspots. Indien je gaat voor de inbouwspots, dan heb je nog verschillende mogelijkheden. Ga je voor ronde of vierkante inbouwspots. Kies je voor een Philips Hue inbouwspot zwart of wit armatuur. En kijkend naar de lichtkleuren, ga je dan voor een Philips Hue inbouwspot color of is voor jou de ambiance variant voldoende om jouw sfeer te creëren? We bieden verschillende tinten aan van warm tot koelwit licht. Ga in ieder geval voor meer beleving met gekleurd slim licht met Philips Hue inbouwspots.

Philips Hue in de badkamer

Wat is er sfeervoller dan in een warm bad te relaxen met de juiste verlichting. Of in de stemming te komen met licht dat past bij jouw activiteit. Of het nu scheren is of make-up aanbrengen. Of tandenpoetsen of douchen. Ook voor een vochtige ruimte, zoals de badkamer hebben we Philips Hue spots specifiek met IP65 waarde. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat de led spots geschikt zijn en tegen nattigheid kunnen.

Alle Hue spots die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, kun je vinden onder Philips Hue badkamer IP65. Zo maak je ook van jouw badkamer een aangename en sfeervolle plek. En wil je niet per se een Hue spots in je badkamer, dan kun je ook reguliere led inbouwspots met IP65 of opbouwspots met IP65.

Waarom Philips Hue inbouwspots?

We kunnen ons haast niet indenken dat je geen fan bent van de Hue spots van Philips met de oneindig vele mogelijkheden. Maar er zijn naast de vele lichtkleuren en de mogelijkheid de verlichting op afstand te bedienen nog meer voordelen aan de Philips Hue inbouwspots. Onze Hue inbouwspots hebben namelijk allemaal een IP waarde van IP44 en zijn daardoor spatwaterdicht. Dit betekent dat je de spotjes op bijna alle plekken in huis kunt plaatsen. En ben je niet helemaal zeker over de plek en de vochtigheid, dan kun je natuurlijk ook voor inbouwspots met IP65 kiezen. Daarnaast hebben onze Philips Hue lampen een GU10 fitting. Dit wil zeggen dat je geen aparte trafo nodig hebt om je verlichting op het lichtnet aan te sluiten. Zo heb je veel meer opties en zijn je spots veel eenvoudiger te installeren.

Philips Hue inbouwspots kopen

Ontgrendel alle mogelijkheden van Philips Hue en ga voor de diversiteit en mogelijkheden van deze inbouwspots. De verlichting is van hoogwaardige kwaliteit. Qua lichtkleuren heb je de mogelijkheid te kiezen uit Philips Hue Ambiance of Philips Hue White & Color. Daarnaast hebben we zwarte en witte armaturen, maar ook zilverkleurig, zoals aluminium en satijn nikkel.  Zo is er ongetwijfeld ook een Hue inbouwspot naar jouw zin. Ga je liever voor inbouwspots, maar niet per se de inbouwspots met slimme verlichting? Bekijk hier ons reguliere aanbod aan led inbouwspots.

Wil je meer weten en zou je graag advies op maat willen over slimme verlichting en Philips Hue? Neem dan gerust contact op met Ledinbouwspotsleds.nl. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top