Led opbouwspots

Led opbouwspots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Bij ons vindt u een groot assortiment opbouwspots led

Deze opbouwspots zijn een ideale vervanger voor als u geen verlaagd plafond heeft op inbouwspots te installeren of als u daarvoor te weinig ruimte heeft. Opbouwspots led komen vaak mooi uit wanneer u deze plaatst in de badkamer of keuken. Zo kan het voor het design juist mooi staan door te werken met witte of zwarte opbouwspots die bij de rest van het huis passen.

Led opbouwspots mogelijkheden

Natuurlijk kan het bij led inbouwspots mooi zijn om de lampen weg te werken in het plafond, waardoor alleen de lichtstraal zichtbaar is. Maar hebt u ook wel eens gedacht aan de mogelijkheden die een opbouwspot led u kan bieden? Deze opbouwspots armaturen zijn gemakkelijk te bevestigen aan het plafond, zonder dat hiervoor grote gaten hoeven te worden geboord. Daarnaast is niet alleen de lichtstraal zichtbaar, maar ook het volledige armatuur. U kunt zelf kiezen welke soort opbouwspots led u het mooist vindt, en deze prachtig laten aansluiten bij uw interieur. Wanneer de lamp hangt, kunt u de spots in de gewenste richting laten schijnen, waardoor u altijd een mooie verlichting hebt op de juiste plek.

Verschillende soorten opbouwspots led

Bij Ledinbouwspotsleds.nl bieden wij u allerlei verschillende soorten led opbouwspots voor in keukens en passend in ieder interieur. Zo kunt u kiezen uit de kleuren zilver, zwart en wit, in de vormen rond, cilindervormig en vierkant. Daarnaast hebt u ook nog de keuze tussen dimbare en niet-dimbare led opbouwspots. 

Opbouwspots led dimbaar

Het grote voordeel van dimbare led opbouwspots is dat u de intensiteit van het licht heel eenvoudig zelf kunt bepalen, op ieder moment van de dag. Hebt u wat meer licht nodig, bijvoorbeeld voor het lezen van een boek, het snijden van uw groenten of bij het klussen, dan kunt u kiezen voor een mooi en helder licht. Wilt u echter wat meer sfeerverlichting aanbrengen, bijvoorbeeld voor tijdens het eten met de familie, dan kunt u het licht dimmen. Hiermee creëert u in een handomdraai een gezellige omgeving met uw led opbouwspots. Alle spots worden standaard geleverd met een transformator deze zit al weggewerkt in de spots, u ziet deze dus niet, u kunt de spots rechtstreeks aansluiten op 230 volt en u bent klaar. Nog nooit was het plaatsen van led opbouwspots zo gemakkelijk!

Led plafondspots opbouw zijn gemakkelijk te bevestigen 

Opbouw plafondspots hebben een groot voordeel ten opzichte van inbouwspots: ze zijn heel gemakkelijk te plaatsen. U hoeft geen grote gaten te boren in het plafond. Ook kunt u, doordat de spot geheel zichtbaar is, deze aan laten sluiten op de rest van het interieur. Sommige spots zijn ook nog eens kantelbaar: zo kunt u een mooi accent leggen op een hoekje van de kamer, een mooi schilderij of grote plant. 

Spatwaterdichte opbouw led plafondspots 

Opbouw plafondspots kunnen overal geplaatst worden: in de badkamer plaatst u spatwaterdichte opbouw plafondspots. Ook voor in de tuin onder een afdakje kunnen die geschikt zijn. Let bij het uitzoeken van uw spots goed op de IP-waarde. Daaraan kunt u zien hoe waterdicht de spot is en waar u deze dus wel en niet kunt plaatsen. 

Overige led opbouwspots categorieën:

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top