Klik Aan Klik Uit led dimmer

Klik Aan Klik Uit led dimmer

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Klik aan klik uit dimmers maken van jouw huis een smart home

Lijkt het jou ook ideaal om je led verlichting op afstand te bedienen? Wil jij reguliere lichtknop schakelaars in huis ook overbodig maken? Dan zijn klik aan klik uit led dimmers de uitkomst! Bij Ledinbouwspotsleds.nl ben je aan het juiste adres om middels klik aan klik uit van jouw huis daadwerkelijk een smart home te maken. Welkom in de toekomst! Ontspan en regel alles eenvoudig op afstand. Dat wil jij toch ook?

Wat is een KlikAanKlikUit?

Met een klik aan klik uit systeem bedien je apparaten in jouw huis op afstand en draadloos. Klik aan klik uit, ook wel KlikAanKlikUit of KaKu, biedt een ruim assortiment aan smart technologie, zoals apps, zenders, ontvangers en control stations. Met KlikAanKlikUit kun je apparaten draadloos bedienen en is het niet meer nodig om schakelaars te gebruiken. In plaats daarvan gebruik je een klik aan klik uit draadloze schakelaar en installeer je deze op een voor jouw ideale plek. Zo kun je je beveiligingscamera, deurbel, maar ook led verlichting eenvoudig bedienen.

Wat is een dimmer?

Met een dimmer kun je de intensiteit van je verlichting naar eigen wens verhogen of verlagen. Zo geniet je altijd van de juiste sfeerverlichting en hoeveelheid licht. Daarnaast is het kostenbesparend als je jouw verlichting op een lager vermogen zet en is de levensduur van je lamp ook nog eens langer. 

Let er wel op dat je dimbare verlichting hebt, want niet iedere led spot is dimbaar. Als het goed is, staat dit vermeld op de verpakking van je lamp.

Bij ons zijn alle lampen in het assortiment dimbaar. Dus creëer vandaag nog sfeer en ga voor dimbare lampen van Ledinbouwspotsleds.nl zonder irritante geluiden en flikkeringen. We hebben zowel dimbare inbouwspots als dimbare opbouwspots

Klik aan klik uit dimmers voor slimme verlichting

Heb jij er wel eens over nagedacht om slimme verlichting in huis te nemen? Gewoon omdat je het mooi vindt of het je ideaal lijkt om jouw verlichting op afstand te kunnen bedienen? Naast de Philips Hue slimme spots hebben we ook klik aan klik uit dimmers voor led verlichting in ons assortiment en wordt het heel eenvoudig om jouw verlichting draadloos te dimmen. Met een KaKu systeem verander je de led inbouwspots en led opbouwspots op onze website makkelijk in slimme verlichting.

Klik aan klik uit bedienen

Zie jij jezelf vanaf de bank al jouw lampen bedienen en je verlichting op afstand dimmen? Met klik aan klik uit dimmers is dat heel eenvoudig. Je bedient je led verlichting met een draadloze wandschakelaar, afstandsbediening of met een app op je smartphone. Met de KlikAanKlikUit app kun je alle apparaten die met het KaKu systeem verbonden zijn, bedienen. Installeer het Internet Control Station, download de KlikAanKlikUit app en maak van jouw verlichting en eventueel verdere huis een smart home.

KlikAanKlikUit dimmers in jouw huis

Met een KlikAanKlikUit systeem plaats en verplaats je jouw lichtknop schakelaars zelf. Je hoeft eventueel bestaande schakelaars of nieuwe schakelaars niet langer te bedraden. Daardoor kun je eenvoudig je KaKu schakelaar waar je maar wilt installeren. Zo hoef je bij een verbouwing of bij nieuwbouw geen rekening te houden met plekken van de lichtknoppen en kun je deze als alles af is, zelf plaatsen op de plekken die jij handig vindt. Onze klikaanklikuit led dimmers zijn uitermate geschikt voor jouw led verlichting.

Klik Aan Klik Uit mogelijkheden

Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we diverse mogelijkheden om jouw eigen smart home te creëren. Naast klik aan klik uit dimmers, kun je bij ons ook terecht voor slimme stekkers, stopcontacten, schakelaars, afstandsbediening en zelfs een Internet Control Station. Zo kun je eenvoudig de juiste benodigdheden in één keer op één adres kopen en ben je verzekerd van kwaliteit en dat alles zonder problemen gecombineerd kan worden.

KlikAanKlikUit zenders installeren

Het installeren van klik aan klik uit is niet moeilijk en voor iedereen prima te doen. Het is belangrijk dat jij eerst de stroom uitzet. Monteer eerst de ACM-250 led module, ook wel inbouw led dimmer genoemd, tussen de 230v stroomkabel uit je plafonddoos en de 230v stroomkabel die jouw led spots aan de plafonddoos verbindt. Installeer je led spots zoals gewoonlijk.

Is het je idee om ook meteen je bestaande wandschakelaars weg te werken? Zet dan de betreffende wandschakelaar ‘aan’ en zet de stroom uit. Demonteer de schakelaar en verbind de kabels in de muur die naar de schakelaar leiden weer aan elkaar. Test eerst of de lampen het doen, voordat je de muur weer dicht metselt en afwerkt.

KlikAanKlikUit dimmers kopen

Wil jij slimme verlichting en een KlikAanKlikUit systeem dat geschikt is voor led? Bij Ledinbouwspotsleds.nl ben je aan het goede adres om van jouw huis een smart home te maken. Of je nu gaat voor een afstandsbediening of dimmer of voor beide? Je wilt in ieder geval verzekerd zijn van de beste kwaliteit en eventueel een prettige service indien je toch nog vragen hebt. Wij staan altijd klaar voor advies op maat, dus laat het gerust weten als we jou kunnen helpen aan een smart home.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top