Meubel spots

Meubel spots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Meubelspots voor extra licht in jouw kasten 

Heb jij een kast waar je niet altijd genoeg licht in hebt om te vinden wat je zoekt? Of heb je een vitrinekast waar net te weinig licht op of in valt? Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we meerdere led spotjes met een geringe inbouwdiepte, zodat je deze zonder moeite kunt inbouwen in jouw kledingkast, badkamermeubel of keukenkastje. Kies ook voor meubelspots voor wat extra licht in jouw kasten.

Led meubelspots als verlichting

Wil je graag wat meer verlichting in of op jouw meubelstuk? Dan zijn led spots een goede keuze voor het belichten van dat wat er in jouw kast ligt of in jouw vitrine staat. Niet alleen het licht van led spots is goed en mooi, maar led verlichting is ook nog eens zeer milieuvriendelijk vergeleken met conventionele verlichting of halogeen- en spaarlampen. Daarbij gaan led lampen ook nog eens veel langer mee. Hierdoor hoeven ze minder vaak, of mogelijk helemaal niet, vervangen te worden. Led meubelspots zijn dan ook een zuinige en duurzame keuze voor het verlichten van jouw kasten.

Meubel inbouwspots in jouw kast

Er zijn maar weinig meubelen waar verlichting in is verwerkt. Maar toch kan het heel mooi staan of zelfs heel praktisch zijn om verlichting op of in je meubelstuk aan te brengen. Wellicht wil je dat wat in je kast staat meer benadrukken of vind je het handig om te kunnen zien wat er in je kast ligt zonder in het donker te hoeven tasten. Meubelspots zijn inbouwspotjes die je heel goed kunt monteren in meubels of vitrines. Deze inbouw meubelspots zijn minder diep dan standaard inbouwspots die je in het plafond kunt installeren. Door de lage inbouwdiepte van meubelspots, kunnen deze eenvoudig in een kast verwerkt worden, zonder dat ze boven het meubel uitsteken. 

Opbouw meubelspots

Vaak gaan we bij meubelspots uit van led inbouwspotjes, maar je kunt ook prima led opbouwspots als verlichting in jouw kasten gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld als je kast niet de mogelijkheid heeft om de bovenkant te verlagen en zo een inbouwspot te installeren. Maar wellicht vind je opbouwspots ook wel mooier en beter passen bij jouw meubelstuk.

Draaibare en kantelbare meubelspots

Als je verlichting in of op je meubels plaatst, is het natuurlijk nog mooier als je ze ook zo kunt draaien dat ze de juiste kant op richten. Zo kun je het net wat beter zien en komt ook de verlichting het beste tot zijn recht. Ga dan ook voor meubelspots die draaibaar en kantelbaar zijn. Zo kun je heel eenvoudig met je spots de goede plekken belichten. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we verschillende kantelbare led inbouwspots en enkele zijn ook nog eens draaibaar. Wil je liever strakke verlichting zonder dat de spots te draaien en te kantelen zijn? Ga dan voor niet-kantelbare inbouwspots led.

Dimbare meubelspotjes

Afhankelijk van je meubel, de inhoud van je kast, de plek waar je meubel staat en het licht buiten, kan het zijn dat je graag wat meer sfeer wilt creëren in en rondom je meubelstuk. Dat kan goed met de juiste verlichting en een led dimmer. Ga dan voor dimbare led inbouwspots of dimbare led opbouwspots. Op deze manier kun je zelf bepalen wanneer je wat meer licht op of in je meubelstuk wilt.

Meubelspots installeren

Het kenmerkende aan meubelspots inbouw is de lage inbouwdiepte. Hierdoor zijn de spots eenvoudig in meubelpanelen en kasten te plaatsen. Let op dat de inbouwspots in je kast alleen kunnen als de kast en de planken hol zijn van binnen en minstens 18 mm ruimte hebben. Zo kun je de kabels en de led inbouwspots zo goed als onzichtbaar in je meubelstuk verwerken. Wil je het jezelf wat makkelijker maken? Ga dan voor led opbouwspots. Dan hoef je maar een klein gaatje van 3,5 mm in je kast te boren om de kabeltjes van de spot door te doen om ze zo met de algemene stroomkabel te verbinden. De led opbouwspot bevestig je dan weer makkelijk aan de bijgeleverde bevestigingsbeugel.

Meubelspots bij Ledinbouwspotsleds.nl

Wil jij ook graag meubelspots voor wat extra licht in je kast? Wat je ook besluit om te doen met de verlichting voor jouw meubelstuk, er is vast en zeker een meubelspot die geschikt is en past bij jouw wensen. Twijfel je nog aan welke meubelspot je moet kiezen en wil je graag wat advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen met het kiezen van de juiste meubelspots.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top